Колеги наскоро трябваше да минавам с моята ОФ Б на ГТП и с очудване разбрах че не мога да мина защото едното задно колело не ми задържа на валците и ме върнаха .Отидох, аз при един познат майстор да види какъв е проблема и се оказа че едното жило на ръчната спирачка се беше направо заварило за кожуха(не подлежеше на никаква интервенция),и тръгнах по магазините за ново жило, първо почти никъде не го предлагат(става дума за гр.София),а там където го намерих ми обявиха цена от 340лв с поръчка до една седмица. Тъй като тази цена ми се видя твърде висока тръгнах да търся дали някой прави такива жила и така попаднах на едно малко цехче в Княжево.
Дадох им моето жило с кожуха и ги попитах дали могат да направят същото,и колко ще ми струва, отговорът им беше че това не е проблем за тях и че ще ми струва 45лв и да дойда след 1 час. С изненада открих като се върнах че жилото и кожуха, които са направили са изключително качествени, здрави и точни по размер . В последствие при монтажа се наложи съвсем леко да се натегне,но това е в рамките на нормалното.
Като цяло съм изключително доволен от изпълнението и най-вече от цената !
Позволих си да напиша адреса на цеха(по-долу),дано да съм полезен и на други колеги със сходен проблем;
София ,кв.Княжево, бул.Цар Борис 298
(в улицата срещу колелото на автобуси N 58 и 59. Завива се покрай железарията на ъгъла )
Дадох им моето жило с кожуха и ги попитах дали могат да направят същото,и колко ще ми струва, отговорът им беше че това не е проблем за тях и че ще ми струва 45лв и да дойда след 1 час. С изненада открих като се върнах че жилото и кожуха, които са направили са изключително качествени, здрави и точни по размер . В последствие при монтажа се наложи съвсем леко да се натегне,но това е в рамките на нормалното.
Като цяло съм изключително доволен от изпълнението и най-вече от цената !
Позволих си да напиша адреса на цеха(по-долу),дано да съм полезен и на други колеги със сходен проблем;

София ,кв.Княжево, бул.Цар Борис 298
(в улицата срещу колелото на автобуси N 58 и 59. Завива се покрай железарията на ъгъла )
Коментар