Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ за покупката на Опел Фронтера!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ за покупката на Опел Фронтера!!!

Здравейте!Сравнително нов съм във форума,но вече достатъчно запален.И аз се реших да купя първият джип- ОФДБ 2,2i/1996 год от една от софийските автокъщи,но не ми достигат опита и познанията,за да финализирам сделката.Молбата ми е ако може някой от колегите от София,да дойде с мен и го огледа,а също и ако някой вече го е виждал,нека сподели.Ще го пусна тук с тайната надежда,че ще получа помощ.При покупка,ще отворя шише шоколадови бонбони и ще почерпя,а ако ме разубедите-пак.БЛАГОДАРЯ!
    http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi

До: Моля за помощ за покупката на Опел Фронтера!!!

Нещо не се получава линка....Обявен е на 5500лв от автокъща Боми кар в Mobilen.bg,на околовръстният,прди разклона за кв.Овча купел.Черен на цвят-дълга база.Търсачката го намира.

Коментар

Виж дали годината е реална ,има ли ербег ,окачването на прожини ли е отзад или на ресори, задължително я прегледай за корозия и според мен най-важното покарай я с 80-100км и се услушвай за всякакви шумове .
      УСПЕХ!

Коментар

Хубав е на снимките и с някоя и друга екстра.Изобщо лъскав ,без видими следи от удари с климатик и на такава цена.Карай го в паркинка,включи бързи,бавни,назад ,напред и ако няма шум,който да те изплаши,честито.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Много добре изглежда жипката.Ако всичко и работи и не вие дифа я купуваи.Кола и жена е на късмет
          Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Изглежда добре, но... тази автокъща не е известна с ниски цени. А тази цена определено е ниска. Най добре вземи със себе си човек, който е по наясно, а и не само заради това. Когато човек купува кола, обикновенно е притеснен /освен ако не е "перде"/ и пропуска детайли. Освен за ходовата част, което са ти казали колегите по-горе, виж този климатик работи ли? Като загрее колата включват ли перките. Работят ли уредите, ел.стъклата /и четирите/. И най-добре вземи ключ за свещи /дълъг, по малкия е 16 ка/, отвии свещите и ги разгледай, така най-добре може да добиеш представа за ДВГ то. Успех!

Коментар

Не познавам конкретно тези машини, но ако искаш да ти пази страх, един с 36 години стаж зад кормила и волани - свиркай.

Коментар

Благодаря!Ще звънна и ако е възможно,ще отидем двамата да го видим.То и аз карам от 30 год доста коли,но джиповете не ги познавам,а там всяка грешка се заплаща по европейски цени...

Коментар

Първоначално публикуван от krisi_el Преглед на мнение
                  Благодаря!Ще звънна и ако е възможно,ще отидем двамата да го видим.То и аз карам от 30 год доста коли,но джиповете не ги познавам,а там всяка грешка се заплаща по европейски цени...
                  Що бе. аз съм на корейски. Не се оплаквам.

Коментар

Прави ми впечатление, че колата няма рег. табели, което само по себе си значи, че не може да я покараш или да отидеш на сервиз за консултация, а това не е добре! Да не се окаже, че има проблем, който е добре маскиран и разчитат по този начин да не бъде открит?!? Не мога да бъда сигурен, просто поставям знак за внимание
                    "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Не че имам нещо против корейските,а като цяло не познавам машините 4х4 като трансмисия,особености и тн...и понеже пътувам доста из континента,зная колко струват ремонтите им,които тук едва ли ще са по-евтини..

Коментар

Не че имам нещо против корейските,а като цяло не познавам машините 4х4 като трансмисия,особености и тн...и понеже пътувам доста из континента,зная колко струват ремонтите им,които тук едва ли ще са по-евтини..
                        Много зависи от това за какво ще го ползваш. Аз на моето Спортидж само масла и накладки сменям, но не съм от тези, които се мятат нарочно в калта.

Коментар

Е и аз няма да тествам марката,защото това е направено много преди да се сетя,но имам навика ,да ходя на риба и лов по разни китни местенца и като "остържа" или очукам картера на леката кола и ме заболява сърцето....а,като започнат и зимните пързалки...та затова.

Коментар

Е и аз няма да тествам марката,защото това е направено много преди да се сетя,но имам навика ,да ходя на риба и лов по разни китни местенца и като "остържа" или очукам картера на леката кола и ме заболява сърцето....а,като започнат и зимните пързалки...та затова.
                            Ами значи нямаш грижа голяма. Все пак втората ръка предполага и малко късмет. Макар, че съм имал проблем в двигателя на чисто ново Волво 850. Още бяха в Промобил. Трака и трака. Смениха го след луди кандърми с друг. Дибре, че беше на шефа на агенция Ройтер за България, че иначе не знам! Какво се оказа - едното бутало с 1 мм по - тясно! Волво

Коментар

Така си е,но дано не ме подмине късмета,че като гледам как се е намръщило навън и най-малко ми се иска да правя търговия в такова време...Но наистина при втората употреба всичко си е до късмет.Очаквам с нетърпение времето ,когато холандците ,ще се бутат тук да купуват коли от нашите автокъщи,а ние ще чакаме цвят за нова в магазина.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X