Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи национален събор Опел клуб България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първи национален събор Опел клуб България

Здравейте колеги...като част и от двата клуба реших, че ще е добре да Ви поканя на събора, а тамън няма да съм единствена Фронтера там...Давам директен линк към темата във Опел Форума...А ето и на накратко за какво става дума:
    Уважаеми колеги, съфорумници и приятели, екипът на Опел клуб България има огромното удоволствие да ви покани на ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ.

Събитието ще се проведе на 4ти и 5ти Юли 2009 г. на писта Дракон в с. "Калояново" - Пловдивско.

Съборът ще бъде двудневен като сме приготвили много изненади за всички потребители на форума и фенове на марката.

В програмата са предвидени състезания от типовете - Драг, Италианско преследване и Майсторско шофиране като за целта на пистата ще бъде разположена времеизмервателна апаратура, която ще отчита точни времена.

Една от изненадите, които сме подготвили е карането по пистата в обратна на обичайната посока, което ще направи надпреварите още по-интересни и вълнуващи!

Писта Дракон ще претърпи основи промени до датата на събора - играждат се трасета, предвидено е и разширяване.

На пистата вече има ново изградено заведение, нови тоалетни и трибуни за публиката, от които може да се наблюдава цялата писта.

Осигурен е и плац за колегите, решили да останат на палатка на самата писта.

Повече подробности, уточнения и всичко свързано със събитието- предстои в тази тема

Заповядайте!
    .............................
    Последно редактирано от Злой; 09-05-09, 20:15.
    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

До: ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР, ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
    Здравейте колеги...като част и от двата клуба реших, че ще е добре да Ви поканя на събора, а тамън няма да съм единствена Фронтера там...Давам директен линк към темата във Опел Форума...А ето и на накратко за какво става дума:
    Уважаеми колеги, съфорумници и приятели, екипът на Опел клуб България има огромното удоволствие да ви покани на ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ.

Събитието ще се проведе на 4ти и 5ти Юли 2009 г. на писта Дракон в с. "Калояново" - Пловдивско.

Съборът ще бъде двудневен като сме приготвили много изненади за всички потребители на форума и фенове на марката.

В програмата са предвидени състезания от типовете - Драг, Италианско преследване и Майсторско шофиране като за целта на пистата ще бъде разположена времеизмервателна апаратура, която ще отчита точни времена.

Една от изненадите, които сме подготвили е карането по пистата в обратна на обичайната посока, което ще направи надпреварите още по-интересни и вълнуващи!

Писта Дракон ще претърпи основи промени до датата на събора - играждат се трасета, предвидено е и разширяване.

На пистата вече има ново изградено заведение, нови тоалетни и трибуни за публиката, от които може да се наблюдава цялата писта.

Осигурен е и плац за колегите, решили да останат на палатка на самата писта.

Повече подробности, уточнения и всичко свързано със събитието- предстои в тази тема

Заповядайте!
    ................................
    А защо (и няма да е лошо) да се направи такъв събор но само с джипове . Ще бъде супер.Не е лошо някой с повече опит да си помисли за това.

Коментар

Това със джиповете трудно ще стане.Пробвано е няколко пъти.Но тук може и да се съберем десетина.
      sigpic

Коментар

на пистата джиповете ще изглеждат не съвсем на място..
        а в околността и тоже не е много подходящо..

но имаме един колега от Житница - Краси Крос, който може да препоръча подходящо място за каляне....

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
          Това със джиповете трудно ще стане.Пробвано е няколко пъти.Но тук може и да се съберем десетина.
          Значи причината е или при организаторите или при нас самите т.е. не сме толкова солидарни и организирани.Все сам излизам на разходки.

п.п.-По полека с епитетите,колега!
          Следващият път гумата ще важи за целия пост.
          Последно редактирано от maxxx; 11-05-09, 08:33. Причина: неподходящ език

Коментар

До: Първи национален събор Опел клуб България

Датата на събитието наближава...аз съм от групата дето тръгва от София...чакам да се влючат и други камиончета към мене...

Коментар

до август съм в България така че съм на линия в калояново наскоро бях там на друг събор дано се съберем повече фронтери пък що и да не ги пуснем за по некоя обиколка

Коментар

Първоначално публикуван от vin_diesel Преглед на мнение
                до август съм в България така че съм на линия в калояново наскоро бях там на друг събор дано се съберем повече фронтери пък що и да не ги пуснем за по некоя обиколка
                Може да спретнем една предварителна така за опознаване и разглеждане на камиончетата...с бира разбира се де....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X