Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за инфо за обтегач на пистовия ремък на Фронтера 2.5tds

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за инфо за обтегач на пистовия ремък на Фронтера 2.5tds

Към тези ,които вече нямат проблеми с обягащата ролка се обръщам с молба,ако знаят къде има да ми кажат.Моята е заминала.Всеки километър ми е подарък от "великия архитект".
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Малко инфо за собствениците на 2.5 ТДС,както и за други коли.
      Обтягащата ролка в ОПЕЛ е с цена 820 лв.При лозан (isuzo) могат да се поръчат оригинална -турска ролка с обтегач на около половин цена.
      Другите ролки (2 броя)се разпробиват и сменят лагерите и се сглобяват за около половин час.Лагерите са с номер 62304-усилени,като чешките струват по 12 лв.за брой.Успех с ОРЕЛИТЕ.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от adwokat; 06-07-09, 18:55.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Привет колеги!Благодаря за ценната информация до сега не съм сменял ролки,но ако се наложи ще знам.ОФА КБ 97 2,5ТДС

Коментар

полезна информация благодаря, е като гледам и аз съм тръгнал към проблема с тази ролка.

Коментар

Привет на всички! Към автора на темата: колега, когато обикаляше моргите, провери ли на тази по пътя за Виница, там беше единственото място, където си намерих стопове когато ми ги бяха "вдигнали". На всички други места ми кимаха отрицателно или ми казваха "фронтера - такова животно нема"

Коментар

Някой в тази тема молеше за инфо- получаваш: демпферния оптегач струва 798 лв. в Автоплюс. Гарантирам, че в България имаше само един бр. истински в този момент и то само при тях. Иначе- 15 дни доставка...
              За съжаление... наложи се да го купя... Още по- съжалявам, че го купих от тях- ползват само голямата брадва.
              Дали някой колега може да каже колко му е живота в километри?

Коментар

Първоначално публикуван от Georginenov Преглед на мнение
                Някой в тази тема молеше за инфо- получаваш: демпферния оптегач струва 798 лв. в Автоплюс. Гарантирам, че в България имаше само един бр. истински в този момент и то само при тях. Иначе- 15 дни доставка...
                За съжаление... наложи се да го купя... Още по- съжалявам, че го купих от тях- ползват само голямата брадва.
                Дали някой колега може да каже колко му е живота в километри?
                Живота му ще е грижа на следващия собственик.Аз се ядосах че не мога да си намеря и прозвъних всички приятели в България с молба да търсят.Обадиха ми се че един двигател от Гранд ръждясва в едно село и май че е със същия обтегач.Изпратиха ми го подарък.Така че търсете и по крайслерите и по грандовете.Един от моделите е едно към едно.

Коментар

Първоначално публикуван от ico75bg Преглед на мнение
                  Привет на всички! Към автора на темата: колега, когато обикаляше моргите, провери ли на тази по пътя за Виница, там беше единственото място, където си намерих стопове когато ми ги бяха "вдигнали". На всички други места ми кимаха отрицателно или ми казваха "фронтера - такова животно нема"
                  Да наистина в тая морга имаше "фронтера" но беше бензин когато аз търсих.Но вече съм го решил този проблем.
                  Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Благодаря за инфото колега.Но аз намерих втора рака.А от магазина за цена 630лв но това беше преди 8месеца.
                    Последно редактирано от fanatic; 01-10-09, 13:04.

Коментар

Здравей колеги,
                      Търся обтегач за пистов ремък за Опел Фронтера 2.5 tds 1997 г. Ако някой знае откъде може да се намери втора употреба, моля за съдействие. Може ли да бъде заменен от друг автомобил? Във форума пише, че става става от Крайслер и Чероки. Моля за информация какъв точно модел.

Коментар

Моделите със същия двигател .....
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от ghjghj Преглед на мнение
                          Здравей колеги,
                          Търся обтегач за пистов ремък за Опел Фронтера 2.5 tds 1997 г. Ако някой знае откъде може да се намери втора употреба, моля за съдействие. Може ли да бъде заменен от друг автомобил? Във форума пише, че става става от Крайслер и Чероки. Моля за информация какъв точно модел.

Колега за тая Фронтера която правих мотора е от Алфа имаго на доколкото знам и на Чероки.
                          Последно редактирано от fanatic; 31-12-09, 11:59.

Коментар

Благодаря за съветите колеги, намерих обтегач от Чероки 2.5 TD. След празниците видя дали ще стане.

Пожелавам на всички весели празници и много безаварийни километри.

Коментар

Обтегач на пистовият ремък за Чероки 3,1TDS ,от ebay.co.uk за 135паунда,доставка до Варна 16паунда за десетина работни дни.Обтегача е едно към едно със този на 2.5TDS.

Коментар

Нещо не разбирам 150 паунда са 350 лв. и десет дена чакане. А във нашенско е 410 лв.
                                МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X