Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Фронтера спорт 2,2 дти 120кс

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Фронтера спорт 2,2 дти 120кс

здравеите колеги ще ви помоля които с какво е заознат за въпросният джип да казва всичко утре ще ходя да купувам фронтерата но нищо не разбирам и не знам знам само че не е наи добрият вариянт за 4x4 но ще е ползвам повече по асфалт с големи дупки и за риболов,какво да гледам за какво наи да внимавам не е обслужена с ремък или верига е скъпо ли е обслужването на ремъка ,автоматик е да очаквам ли голям разход как да пробвам дали и вклю4ва предното за какви шумове да се ослушвам абе всичко което знаете кажете ще съм ви адски благодарен

До: покупка на фронтера спорт 2,2 дти 120кс

Мързела винаги е движил прогреса.
    Няма кво да му гледаш. Взимай го па после кат се строши ще прочетеш така или иначе каквото те интересува.
    А срока дето си ни дал да ти отговорим "до утре" е твърде дълъг за това което може да ти кажем.
    no signature no problems

Коментар

Като начало няма такъв двигател, конете са 116Сори сега видях,че срока е 07.05.09
      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
        Като начало няма такъв двигател, конете са 116Сори сега видях,че срока е 07.05.09
        Малко неподготвен се изказваш колега...мотора е Y22DTH и е точно 120 коня, докато старият мотор, който се монтира до 2002г е X22DTH и е 116коня...
        А колегата да купува смело...
        Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

1. здравеите почти седмица съм горд собственик на фронтера спорт рс 2,2дти още не мога да и се нарадвам обслужих каквото имаше за смяна и съм много доволен даже колите не поглеждам не мога да и разбера некои неща например до копчето с което включвам предното има 2 по малки бутона единият има снежинка тва е подразбирам че е за заледен участък ако не се лъжа но под него има същтия бутон но на него има буквата S него не знам за какво е също така не знам какъв разход дават по каталог за този двигател с автоматична ск.кутия моита гори между 8 и 10 много ли е или нормално за автоматик ще съм благодарен ако некои ме светне повече за тази страхотна за мен първа джибка

Коментар

До: Покупка на Фронтера спорт 2,2 дти 120кс

Тоя със снежинката да не е за климатика случайно? Иначе разхода си е супер, особено за автоматик.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

не е за климатика него от друго копче го пускам явно е за зимни условия или заледен участък

Коментар

А честита да ти е колега...А копчето със снежинката си мисля, че трябва да е свързано със зимен режим на автоматика...а S за спортен режим...поне при повечето автоматици е така де...
                Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Здравей колега!Да ти е честита новата придобивка,и без аварийно каране!Аз имам абсолютно същият модел-автоматик.Разходът на гориво е около 8-9л извънгр.и около 12л градско(но това е относително,зависи от стила на каране)Желателно е да си смениш маслото и филтъра на автоматика.Като спуснеш сенника от шоф.страна има упътване за скоростта при включен режим 4x4.За сега толкова,ако имаш въпроси-питай(което знам ще ти отговарям)

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                    Малко неподготвен се изказваш колега...мотора е Y22DTH и е точно 120 коня, докато старият мотор, който се монтира до 2002г е X22DTH и е 116коня...
                    А колегата да купува смело...
                    Сори колега ,ама май ти си в грешка загледай се в заглавието на мен ми прилича ,че питането е за дти.А на колегата честито гледам,че е от Тенерифе и благородно му завиждам едно прекрасно място за живеене,пък и трудно ще си строшиш колата там.Имах възможност да шофирам по тамошните пътища
                    Последно редактирано от maystora6; 13-05-09, 16:56.
                    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
                      Сори колега ,ама май ти си в грешка загледай се в заглавието на мен ми прилича ,че питането е за дти.А на колегата честито гледам,че е от Тенерифе и благородно му завиждам едно прекрасно място за живеене,пък и трудно ще си строшиш колата там.Имах възможност да шофирам по тамошните пътища
                      сега съм в България за 3 месеца и затова си взех джип а за там джип не ми трябва просто няма каде да му се кефи човек

Първоначално публикуван от mikey Преглед на мнение
                      Здравей колега!Да ти е честита новата придобивка,и без аварийно каране!Аз имам абсолютно същият модел-автоматик.Разходът на гориво е около 8-9л извънгр.и около 12л градско(но това е относително,зависи от стила на каране)Желателно е да си смениш маслото и филтъра на автоматика.Като спуснеш сенника от шоф.страна има упътване за скоростта при включен режим 4x4.За сега толкова,ако имаш въпроси-питай(което знам ще ти отговарям)
                      здр.благодаря за пожеланията смених масло и филтри но на двигатела за скоростната ли кутия имаш впредвид ако е така кажи с какво масло да го сменя и как се проверява старото а като цяло не съм вярвал че опел могат да направят такъв двигател които го изпитах днес с 200км в час

и кажете ако може кога и как да карам на спортен режим градско ,извън града при каква скорост да го включвам и т.н.и на каква база е направен този бутон за спортно каране скъсява предавките и ускорява по бързо или нещо друго е
                      Последно редактирано от maxxx; 13-05-09, 19:42.

Коментар

Първоначално публикуван от vin_diesel Преглед на мнение
                        ...като цяло не съм вярвал че опел могат да направят такъв двигател които го изпитах днес с 200км в час
                        Покарай го още няколко пъти така и няма да има смисъл да сменяш маслото на скоростите а цялата скоростна кутия + диференциалите и раздатката.

П.С. като ти се кара джип с 200 си вземи Porsche Cayane.
                        no signature no problems

Коментар

ти твоя го караи с 40 ако искаш еми нали е фронтера спорт все пак трябва да знам спортните му качества
                          Последно редактирано от vin_diesel; 14-05-09, 08:08.

Коментар

Първоначално публикуван от vin_diesel Преглед на мнение
                            ти твоя го караи с 40 ако искаш еми нали е фронтера спорт все пак трябва да знам спортните му качества
                            Колега аз не се заяждам, не виждам смисъл и ти да го правиш. Колата и живота са си твой, ако искаш метни се от някой мост с нея ако ти е кеф. Аз просто казвам, че не е за такова каране. Мойта фронтера също е Frontera Sport но това за мен няма никакво значение. Не мисля, че автомобил който е на 25 см. от земята е предвиден да се движи така. Но както споменах той си е твой.
                            Като се замисля, 3 месеца ще изкара както и да го караш.
                            no signature no problems

Коментар

това е целта 3 месеца да изкара после ще е 3 години в гаража а за 3 години стоене и каиена се скапва и нищо лично просто се кефа на фронтерката и наистина ще имам едно на ум със скороста ама срещна ли пернишки VW няма да му се размине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X