здравеите колеги ще ви помоля които с какво е заознат за въпросният джип да казва всичко утре ще ходя да купувам фронтерата но нищо не разбирам и не знам знам само че не е наи добрият вариянт за 4x4 но ще е ползвам повече по асфалт с големи дупки и за риболов,какво да гледам за какво наи да внимавам не е обслужена с ремък или верига е скъпо ли е обслужването на ремъка ,автоматик е да очаквам ли голям разход как да пробвам дали и вклю4ва предното за какви шумове да се ослушвам абе всичко което знаете кажете ще съм ви адски благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на Фронтера спорт 2,2 дти 120кс
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: покупка на фронтера спорт 2,2 дти 120кс
Мързела винаги е движил прогреса.
Няма кво да му гледаш. Взимай го па после кат се строши ще прочетеш така или иначе каквото те интересува.
А срока дето си ни дал да ти отговорим "до утре" е твърде дълъг за това което може да ти кажем.no signature no problems
-
Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнениеКато начало няма такъв двигател, конете са 116Сори сега видях,че срока е 07.05.09
А колегата да купува смело...Nissan Navara D22 YD25 Double Cab
Коментар
-
- здравеите почти седмица съм горд собственик на фронтера спорт рс 2,2дти още не мога да и се нарадвам обслужих каквото имаше за смяна и съм много доволен даже колите не поглеждам не мога да и разбера некои неща например до копчето с което включвам предното има 2 по малки бутона единият има снежинка тва е подразбирам че е за заледен участък ако не се лъжа но под него има същтия бутон но на него има буквата S него не знам за какво е също така не знам какъв разход дават по каталог за този двигател с автоматична ск.кутия моита гори между 8 и 10 много ли е или нормално за автоматик ще съм благодарен ако некои ме светне повече за тази страхотна за мен първа джибка
Коментар
- здравеите почти седмица съм горд собственик на фронтера спорт рс 2,2дти още не мога да и се нарадвам обслужих каквото имаше за смяна и съм много доволен даже колите не поглеждам не мога да и разбера некои неща например до копчето с което включвам предното има 2 по малки бутона единият има снежинка тва е подразбирам че е за заледен участък ако не се лъжа но под него има същтия бутон но на него има буквата S него не знам за какво е също така не знам какъв разход дават по каталог за този двигател с автоматична ск.кутия моита гори между 8 и 10 много ли е или нормално за автоматик ще съм благодарен ако некои ме светне повече за тази страхотна за мен първа джибка
-
До: Покупка на Фронтера спорт 2,2 дти 120кс
А честита да ти е колега...А копчето със снежинката си мисля, че трябва да е свързано със зимен режим на автоматика...а S за спортен режим...поне при повечето автоматици е така де...Nissan Navara D22 YD25 Double Cab
Коментар
-
Здравей колега!Да ти е честита новата придобивка,и без аварийно каране!Аз имам абсолютно същият модел-автоматик.Разходът на гориво е около 8-9л извънгр.и около 12л градско(но това е относително,зависи от стила на каране)Желателно е да си смениш маслото и филтъра на автоматика.Като спуснеш сенника от шоф.страна има упътване за скоростта при включен режим 4x4.За сега толкова,ако имаш въпроси-питай(което знам ще ти отговарям)
Коментар
-
Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнениеМалко неподготвен се изказваш колега...мотора е Y22DTH и е точно 120 коня, докато старият мотор, който се монтира до 2002г е X22DTH и е 116коня...
А колегата да купува смело...Последно редактирано от maystora6; 13-05-09, 16:56.Jeep Гранд Чероки 3.1
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнениеСори колега ,ама май ти си в грешка загледай се в заглавието на мен ми прилича ,че питането е за дти.А на колегата честито гледам,че е от Тенерифе и благородно му завиждам едно прекрасно място за живеене,пък и трудно ще си строшиш колата там.Имах възможност да шофирам по тамошните пътища
Първоначално публикуван от mikey Преглед на мнениеЗдравей колега!Да ти е честита новата придобивка,и без аварийно каране!Аз имам абсолютно същият модел-автоматик.Разходът на гориво е около 8-9л извънгр.и около 12л градско(но това е относително,зависи от стила на каране)Желателно е да си смениш маслото и филтъра на автоматика.Като спуснеш сенника от шоф.страна има упътване за скоростта при включен режим 4x4.За сега толкова,ако имаш въпроси-питай(което знам ще ти отговарям)
и кажете ако може кога и как да карам на спортен режим градско ,извън града при каква скорост да го включвам и т.н.и на каква база е направен този бутон за спортно каране скъсява предавките и ускорява по бързо или нещо друго еПоследно редактирано от maxxx; 13-05-09, 19:42.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vin_diesel Преглед на мнение...като цяло не съм вярвал че опел могат да направят такъв двигател които го изпитах днес с 200км в час
П.С. като ти се кара джип с 200 си вземи Porsche Cayane.no signature no problems
Коментар
-
ти твоя го караи с 40 ако искаш еми нали е фронтера спорт все пак трябва да знам спортните му качестваПоследно редактирано от vin_diesel; 14-05-09, 08:08.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vin_diesel Преглед на мнениети твоя го караи с 40 ако искаш еми нали е фронтера спорт все пак трябва да знам спортните му качества
Като се замисля, 3 месеца ще изкара както и да го караш.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар