Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с подгряването

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с подгряването

Здравите колеги около месец не бях карал фронтерата 2.3 тди днес реших да я карам обаче лампичката за имобилаизера не ми светии неще да пали имаше едно изгоряло бушонче 30А смених го сащата работа сащо така и централното не работи смисал само писка а не заклучва и отклучва?? ако някои е имал този проблем да помогне или някави савети от какво може да е благодаря ви предварително

До: проблем с подгряването

Капнал акумулатор ?
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Не пишеш дали си със заводски имобилайзер и кой бушон е бил изгорял. Ако имобилайзерът е към алармата, има бутон, който пуска запалването, все едно си затворил веригата с имобилайзера. Обикновенно алармаджиите го извеждат в отделението за бушоните в купето. Даваш контакт, натискаш бутона и след това въртиш - ако се е прецакал имобилайзера, трябва да запали. И в двата случая вероятността да трябва да посетиш алармаджия е голяма.
      ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от iliqn4oo Преглед на мнение
        Здравите колеги около месец не бях карал фронтерата 2.3 тди днес реших да я карам обаче лампичката за имобилаизера не ми светии неще да пали имаше едно изгоряло бушонче 30А смених го сащата работа сащо така и централното не работи смисал само писка а не заклучва и отклучва?? ако някои е имал този проблем да помогне или някави савети от какво може да е благодаря ви предварително
        За латиницата си се присетил-няма лошо,никой не се е родил научен,Ако и да се е съгласил с правилата на ангро.
        Сега-30А "бушонче" не се затопява току-така.Визираш кой бушонен блок-в салона или в моторния отсек?За всеки предпазител си има разчет за какво отговаря.После следва ровенето по съответната верига.

Коментар

Бушонния блок в моторния сектор пред последното е не видях схема на кутията

Коментар

Първоначално публикуван от iliqn4oo Преглед на мнение
            Бушонния блок в моторния сектор пред последното е не видях схема на кутията
            Към калника или мотора предпоследното?Сега заваля тук,утре ще погледна какво пази съответния бушон,имам в лаптопа и схеми,но сега "отбивам" тривиални ангажименти-гости.

Коментар

ok приятно прекарване на вечерта откам калника предпоследното

Коментар

Според схемата, залепена на моята кутия КБА '95 3тият бушон от калника към двигателя е 30А и той е за перката на радиатора! Първите два са за фаровете - съответно ляв и десен и те са 10тки.

Успех.
                ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X