Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за втулки на предните носачи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• за втулки на предните носачи

интересува ме дали някой е сменял селеновите втулки за фронтера Б имат ли разлика от предния модел и дали могат да се сложат от друг автомобил,днес в пловдив ми обявиха цена от 90лв бр.което ми се стори доста за тези втулки,конкретно ме интересува за горен носач.

До: за втулки на предните носачи

Хъм, май са се поизхвърлили.... Не знам дали са същите като при А, но оригиналните за нея са по 25 лв. бройката. Единственият начин да разбереш е като свалиш носача и втулките и тругнеш по магазините с "мострата". Предварително ти казвам, че от Лада не стават
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Не знам дали са същите като при А, но оригиналните за нея са по 25 лв. бройката.
      Ментето са по 25 лв. Оригиналните които сменихме с теб са по 60 лв. на брой. Първите изкараха 3 месеца.
      no signature no problems

Коментар

Цената е точно 60лв./бр. ..... сменях на "Фронтера" А и знам за какво иде реч .... и като цена и като труд .... абе майката!....

Коментар

сигурно ли е че от фронтера А става на фронтера Б, защото от магазин ми казаха че има разлика
          Последно редактирано от kiril72; 15-04-09, 21:13.

Коментар

Ужас.... 60 кинта за една тъпа втулка.... Днес ми предложиха комплект тампони за купето на А дълга база за около 350 кинта.... Не, че ми трябват, ама питах ей така, профилактично. Нямам идея иначе намират ли се и колко струват, но ми се струва доста.
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнение
              сигурно ли е че от фронтера А става на фронтера Б, защото от магазин ми казаха че има разлика
              Много е възможно да са прави и да има разлика.
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Според GM EPC са различни .

Първоначално публикуван от kiril72 Преглед на мнение
                [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
                [/URL]

Коментар

От: за втулки на предните носачи

Здравейте, някой може ли да ме насочи от къде да купя втулки за горни носачи и шарнири (горен и долен) за Фронтера Б 2,2 дти 2001 и да ме ориентира за цената. От Варна съм.

Коментар

Напиши в нета тампони Димитров и си готов.Карам вече една годима и няма ядове.Цена около 12лв.бройката.Питай и за шарнири.
                    http://www.dbk-dimitrov.com/

Коментар

И аз съм с тях ,но на година и 3 месеца се предадоха .Ама добре е тия за сега са издръжливи като се има в предвид при мен на какво са подложени .
                      Напред и нагоре
                      Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                      0886769809-Юлиян
                      kiko00@abv.bg

Коментар

Благодаря много, вече поръчах от там шарнири и втулки

Коментар

Колега, какви цени ти обявиха конкретно? На мен за въпросните втулки ми обявиха 115лв брой(авто +)...... Та минах на варианта от морга, за 60лв - носач с втулки и шарнир.

Коментар

Първоначално публикуван от bps Преглед на мнение
                            Напиши в нета тампони Димитров и си готов.Карам вече една годима и няма ядове.Цена около 12лв.бройката.Питай и за шарнири.
                            http://www.dbk-dimitrov.com/
                            Първоначално публикуван от kpanchev Преглед на мнение
                            Колега, какви цени ти обявиха конкретно? На мен за въпросните втулки ми обявиха 115лв брой(авто +)...... Та минах на варианта от морга, за 60лв - носач с втулки и шарнир.
                            Колега - 2 мнения над твоето!
                            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Комплект фтулки и шарнир (нови) са около 50 лв!!!
                              ОФБ 2.2 ДТИ 2000г
                              ТЕЛ;0876228770

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X