Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прекъсва при изкачване

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Прекъсва при изкачване

Колко е голям баира? Да не се окаже, че EXALIBUR
    е прав. И аз карам такава Фронтера и по баирите не върви на 5 и 4-та.
    Но междудругото и при мен придърпваше на ниски и като смених свещите (махнах двуполюсните и сложих еднополюсни за този модел двигател) и нещата се оправиха. Даже на втора върви без газ, без да придърпва въобще. Показателно е дали ти е наред запалването като караш бавно на висока предавка с ниска скорост и не придърпва.
    Последно редактирано от sony bono; 02-04-09, 12:54.

Коментар

Дали не е EGR-а.......от разходката насам бая се замислям за него.....засега само се замислям EXALIBUR ?????

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Дали не е EGR-а.......от разходката насам бая се замислям за него.....засега само се замислям EXALIBUR ?????
        Ейй, ама как ме дърпаш за езика!!!
        Точно днес направих една интервенция върху тоя ЕГР,съвсем мъничка, че нямах подходящ инструмент за еврейските болтове та да му видя всичките вътрешности.
        За сега не искам да раздувам какво се получава, докато не извърша всички необходими ЕКСПЕРИМЕНТИ!
        След като свърша ще пиша какво се е получило, независимо от резултата!!! До тук като че ли ефекта е положителен!!!
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
          Ейй, ама как ме дърпаш за езика!!!
          Точно днес направих една интервенция върху тоя ЕГР,съвсем мъничка, че нямах подходящ инструмент за еврейските болтове та да му видя всичките вътрешности.
          За сега не искам да раздувам какво се получава, докато не извърша всички необходими ЕКСПЕРИМЕНТИ!
          След като свърша ще пиша какво се е получило, независимо от резултата!!! До тук като че ли ефекта е положителен!!!
          Обади се бре.......аз имам еврейщини секви....на 15 минутки съм, нося веднага, ама след 17,00, че за срамотите вече пети ден ходя на работа.....финансиста вика това е прецедент, ще трябва да ти вдигам двойно заплатата , хайде пробвай ти и ако стане и аз да го махам

Коментар

Поста е за да затворя темата с прекъсването...щото не ми стана ясна причинината...Така на бензин прекъсва ако е малко бензина....ако и бензина е достатачно и газта е достатачно няма проблем....Аз бях писал че имам подозрение че ми дърпа и бензин на газ ама сега какво да отварям пак тази тема...а от една добавка ми замина бензиномера....Нали върви...това да ми е кусура
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Че за какво изобщо ще сменяш каквото и да било. Карай я то като и има нещо тя ще спре да върви и тогава ще го оправиш.
              Успех.
              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X