Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видео и снимки на фронтери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Видео и снимки на фронтери

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    Oт цялото видео си направих само един извод. Трябва ти по-мощен мотор. Тоя или си го убил или нещо и аз не знам... аз на бавни никога не съм имал липса на мощност.
    Добре, че ти издържа въжето, щеше да стане мазало ако се беше скъсало.

П.С. Провери дали вътрешния маншон на лоста на бавните не ти опира в метала. При мен след лифта се получи тоя проблем и като назоря раздатката изключва от бавни. Но се коригира лесно като се откача маншона от вътрешния край.
    Раздатката изключва, защото има една муфа, която е дала фира. Но това не е фатално, карам с опъващ ремък и тогава няма проблеми.

Двигателя преди си имаше мощност, но вече се чуства липсата й сериозно. (с често каране на 5-6000 оборота май е нормално...)

Замислям се и май вече Фронтито ми иска да я оставя на мира. За една година видя много терор от моя страна... не съм я жалил дори за момент.

Сега някакви идеи ми се въртят в главата да направя нещо като за последно. До момента само от 1 нещо съм я пазил... търкаляне (нямам клетка, нито каквито и да било защити). Та се чудя дали да не спретна едно търкаляне като за последно каране... Нещо зрелищно, но все пак с премерен риск за здравето и цялостта на водача (тоест аз).

За целта ще тръбва да намеря подходящо, интересно, сравнително безопасно и близко за изтегляне на отломките място... и задължително добър оператор и фото-човек.
    Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
      Раздатката изключва, защото има една муфа, която е дала фира. Но това не е фатално, карам с опъващ ремък и тогава няма проблеми.

Двигателя преди си имаше мощност, но вече се чуства липсата й сериозно. (с често каране на 5-6000 оборота май е нормално...)

Замислям се и май вече Фронтито ми иска да я оставя на мира. За една година видя много терор от моя страна... не съм я жалил дори за момент.

Сега някакви идеи ми се въртят в главата да направя нещо като за последно. До момента само от 1 нещо съм я пазил... търкаляне (нямам клетка, нито каквито и да било защити). Та се чудя дали да не спретна едно търкаляне като за последно каране... Нещо зрелищно, но все пак с премерен риск за здравето и цялостта на водача (тоест аз).

За целта ще трябва да намеря подходящо, интересно, сравнително безопасно и близко за изтегляне на отломките място... и задължително добър оператор и фото-човек.
      Aз съм на среща за каквото измислиш, мога и камера да намеря евентуално. Пък и съм кандидат за сумати чаркалаци каквото оцелее.
      no signature no problems

Коментар

Здравейте колеги,
        Имам камера и не е проблем да снимам ако решите да правите дивотии
        Поздрави
        ОФА 2.0 Спорт "96
        Боян 0898642831

Коментар

Тук се заформя нещо
          Ако приемате сеирджии (може и с фото) съм там

Коментар

То вие само кажете къде и кога, и ще се събере такава група за гледане, че може и да поставиме рекорд по най-много събрани джипки на едно място в българия.
            И аз съм на линия да гледам.
            Май трябва да отворим обща тема във форума "Който иска за последно да строши джипката да казва датата, часа и мястото" Пък и ще памагаме, ако трябва с брадви, кирки, бухалки...

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
              То вие само кажете къде и кога, и ще се събере такава група за гледане, че може и да поставиме рекорд по най-много събрани джипки на едно място в българия.
              И аз съм на линия да гледам.
              Май трябва да отворим обща тема във форума "Който иска за последно да строши джипката да казва датата, часа и мястото" Пък и ще памагаме, ако трябва с брадви, кирки, бухалки...
              +1 ! А от мен безплатно : Дизелов агрегат с трифазен и монофазен ток ( за флекса ) , електрожен и отделно газов резак . Мислех си първоначално и за автокрана , ама разфасовката май ше стане по - бързо отколкото мургавите братоци свалят жици от стълб с високо напрежение , та кран нема да требе
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ей свиркайте за сеира и професионален фотоапарат ще донеса( само да намерим някой да работи с него....)
                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                Honda CB 919 Hornet
                0898849413-Светльо
                Кръвна Група: 0+

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=0B6JEQKqtxs
                  Малко насока към целта

Коментар

Е щом е за сеир броите и мен!
                    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                    LZ1NES

Коментар

От Фронтераджия за трети път се респектирам.Първия беше MARINHAKER .Вторият екшън герой попадал ми в полезрението беше колегата от Велинград Евгени turboto.
                      Владо една година се кефи на джипа ,но го прави пълниценно.Евала.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                        http://www.youtube.com/watch?v=0B6JEQKqtxs
                        Малко насока към целта

Гледали сме го това има го на предишната страница
                        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                        Honda CB 919 Hornet
                        0898849413-Светльо
                        Кръвна Група: 0+

Коментар

Ето още една снимка на Фротерата, още жива... може да е от последните й снимки в толкова прилично състояние

Има и клипче на същото място http://www.youtube.com/watch?v=cDATCTt8KsQ
                          Последно редактирано от vladoniki; 13-07-09, 20:24.
                          Светът на Владо

Коментар

Ти човече определено не обичаш колата си!!!!
                            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Пускам едно клипче от днес. Леко и приятно, само стъкло успях да счупя днес

http://www.youtube.com/watch?v=LwrdUMWyJ_s
                              Светът на Владо

Коментар

ето и едно старо мое клипче..на влажно време с изтъркани всесезонки .. при 3-тия опит скъсах крайната траба от аспуха... то и без тва беше за смяна .. луди Владовци сме ейй..

http://www.youtube.com/watch?v=xUCLJ_wgCWg
                                лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X