Ще е интересно да разглеждаме на това място видеоматериали, клепчета и снимки на фронтери. Ако имате дори собствени материали ще е още по-интересно. Мисля, че почти всички, които са в този форум в раздела OPEL са гледали клиповете в youtube и vbox7 на фронтерите, но ако имате нещо интересно за гледане да покажете давайте да се забавляваме.
Не забравяйте и опел монтерей и исузо амиго, комодор и т.н. Нали фронтерата е от семейството на исузо.
п. с. Мисля, че не е нужно да повтаряме снимките от темата "нашите фронтери". Нека да си остане представянето на нашите фронтери там, да не стане бъркотия.
Не забравяйте и опел монтерей и исузо амиго, комодор и т.н. Нали фронтерата е от семейството на исузо.п. с. Мисля, че не е нужно да повтаряме снимките от темата "нашите фронтери". Нека да си остане представянето на нашите фронтери там, да не стане бъркотия.

Oт цялото видео си направих само един извод. Трябва ти по-мощен мотор. Тоя или си го убил или нещо и аз не знам... аз на бавни никога не съм имал липса на мощност.
Коментар