Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ с Frontera B 99 2.2i16V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРОБЛЕМ с Frontera B 99 2.2i16V

Здравейте колеги ,проблема ми е следният :Слагаха ми газ на колата и понеже ги е мързяло да търсят от къде да вземат ток за автоматичния превкючвател са взели ток от плюсовия кабел на буксата на вакуумните клапани за включването на режим 4х4,които се намират точно под шофьорската чистачка .Та получило се е претоварване и в момента до тези клапани не достига ток и те несработват освен ако принодително не им се подаде ток ,от което постянно ми мига лампата за вкючване на предният мост .Тези клапани са за освобождаване на нагнетения въздух при изключването на предният мост;

Та проблема ми е знае ли някой къде се намират релето или бушоните преди тези клапани !
    Благодаря предварително!

До: ПРОБЛЕМ с Frontera B 99 2.2i16V

Имам едно предложение и едно питане към теб колега

Предложение: Защо просто не превържеш + на ключа на газовата другаде, така че да не ти прави ядове

Питане: Тъй като от нова година насам размишлявам по въпроса за си купя ОФБ ДБ, но не намерих хубава дизелова, сега съм на вълна бензин. Кажи ми моля, какъв разход ти дава в града на бензин, как е като поведение, от към двигател - ускорение, мощност, каква газова си сложил и къде намести бутилката, че при мен това ще се оокаже маий проблем

Благодаря ти предварително
    KIA SORENTO EX 2005, 2,5CRDI MT.

Коментар

Първоначално публикуван от nfs Преглед на мнение
      Имам едно предложение и едно питане към теб колега

. Кажи ми моля, какъв разход ти дава в града на бензин..., каква газова си сложил и къде намести бутилката...
      И мен не интересуват същите неща + ако е удобно да сложиш една снимчица на бутилката...интересно ми е да видя колко място има в багажника !

Благодаря предварително !

П.П...относно газовата...направо я закарай да си оправят мърлявщината ! Не виждам, защо трябва ти да се цапаш като вече си си платил !

Коментар

ПРОБЛЕМ с Frontera B 99 2.2i16V

1.Ток за ключа взеха от друго място,но проблема с клапаните остана(ток до тях няма)!
        2.Газовата уредба е обикновена и няма никакви проблеми.
        3.Ботилката е 35л и е поставена успоредно до левия калник ,колата е ОФВДБ 99г.

Коментар

Багодаря ти, за съжаление немога да ти дам акъл тъй като още нямам ОФ. Напиши ми моля те за разхода ако си я засичал, че ми е много любопитно как лапа бензина. И се чеудя на мойта дали да не сложа газов инжекцион.

Коментар

13-16 градско в София газ и 11.5-14 бензин, на дълго не съм я засичал.

Коментар

на дълго ако я крепиш до към 110 - 120 km/h окло 10 на 100 бензин, газово нямам

Коментар

Първоначално публикуван от kiriko Преглед на мнение
                1.Ток за ключа взеха от друго място,но проблема с клапаните остана(ток до тях няма)!
                2.Газовата уредба е обикновена и няма никакви проблеми.
                3.Ботилката е 35л и е поставена успоредно до левия калник ,колата е ОФВДБ 99г.
                Я дай повече подробности за тая газова, къде я слагаха, какво точно сложиха..... колко време и колко км караш с нея.....

щото да кажеш че някой е сложил обикновенна газова на ЕКОТЕК и няма никакви проблеми.....хм, да не подведеш някой колега, без да искаш

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  Я дай повече подробности за тая газова, къде я слагаха, какво точно сложиха..... колко време и колко км караш с нея.....

щото да кажеш че някой е сложил обикновенна газова на ЕКОТЕК и няма никакви проблеми.....хм, да не подведеш някой колега, без да искаш
                  Моята е ОФА ДБ екотек и е със метанова уредба монтирана като обикновена газова.След закупуването се наложи настройка на уредбата /ноември 2007г/ и от тогава съм забравил за нея. Няма трупане на грешки,няма спъване при определени обороти ,няма гаснене по светофари.В Италия явно умеят да слагат уредби.
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                    Моята е ОФА ДБ екотек и е със метанова уредба монтирана като обикновена газова.След закупуването се наложи настройка на уредбата /ноември 2007г/ и от тогава съм забравил за нея. Няма трупане на грешки,няма спъване при определени обороти ,няма гаснене по светофари.В Италия явно умеят да слагат уредби.
                    е, в Италия да

знаеш, че преди имах Астра с ЕКОТЕК и съм се интересувал за газова.... обикновенни газови, "безпроблемни" съм срещал само монтиране в Италия........ затова питам къде са му я сложили

Коментар

Колеги проблема е открит ,беше нагоряло реле с надпис FI ,намиращо се във външната кутия за бошони и релета върху предният десен ботуш .
                      А относно газовата уредба е напълно обикновена за пълен инжекцион LOVATO(изпарител 100kw,газов клапан,плочка,автоматичен ключ,2 детонационни клапана, ботилка 35л, зарядно ,ламбда контрол, тръби ,маркучи и кабели.
                      До този момент около 1000км от поставянето и не съм имал каквито и да било проблеми(недостиг на мощност ,играене на оборотите, гаснене на празен ход и детонационно горене).

Коментар

Честито

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X