Колеги,имам проблем с лагера в държача на перката на ОФКБ-1994г.и обиколих наличните в Плевен автоморги,но всеки вдига рамене.Един не знае точното му наименование,друг му казва основа,трети - стойка...На едно място намерих подобно ,но не е същото.В един магазин пък цената бе като за Доналд Тръмп.Един гаражен майстор се произнесе,че лагера (продълговат цилиндричен) го има в някакъв агрегат в БМВ-318,но трябва малка стругарска намеса.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Държача на перката
Свий
X
-
До: Държача на перката
В мобиле.бг продават няколко Фронтери на части.Виж там,или побългаряваи твоята стоика.Например с два лагера по тесни един до друг вместо един широк,или нещо такова.Ще се справиш УСПЕХПриятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
-
Ако проблема е само в лагера т.е. стойката е здрава. Опитай се да прочетеш номера на лагера /би трябвало да е набит отстрани/ ако трябва с лупа. Ако неуспееш то му вземи размерите и потърси в магазин за лагери. След това на преса /избиваш и набиваш новия/. Въпреки, че един лагер не е само размери има и други показатели, затова най добре да успееш да прочетеш надписите му.
Успех !
Коментар
-
Търси стругар/фрезист, да го види и да поумува, но на мен мисе струва, че може да се побългари без проблем. Предната част е топло набита на оста, нагрява се и се избива, после стугаря си знае работата....Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнениеТърси стругар/фрезист, да го види и да поумува, но на мен мисе струва, че може да се побългари без проблем. Предната част е топло набита на оста, нагрява се и се избива, после стугаря си знае работата....088пет16пет3пет7
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар