Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със задна полуоска

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със задна полуоска

колеги моля за съвет. Кажете как да си сваля задната полуоска, онзи ден се скъсаха всичките 6 болта на главината (на Опел Фронтера 2.3 94г.) не знам защо. реших да извадя цялата полуоска зада набия нови болтове , развих четирите болта които я държат но не излиза има ли някаде нещо друго което да я застопорява в деференцияла или иска много чукане. Благодаря ви предварително

До: проблем с задна полуоска

Първоначално публикуван от karlyo Преглед на мнение
    колеги моля за съвет. Кажете как да си сваля задната полуоска, онзи ден се скъсаха всичките 6 болта на главината (на Опел Фронтера 2.3 94г.) не знам защо. реших да извадя цялата полуоска зада набия нови болтове , развих четирите болта които я държат но не излиза има ли някаде нещо друго което да я застопорява в деференцияла или иска много чукане. Благодаря ви предварително
    Няма друго. Ама тая работа се прави с обратен чук, или ако не бъркам с маховик от нещо голямо и друга полуоска. Завива се за болтовете ( жалко че при теб ги няма вече ) и се ползва като чук но с дърпане.
    no signature no problems

Коментар

Само лагера държи полуоската,но както каза Фанатик трябва здраво блъскане с обратен чук.Сега като няма болтове можеби ще трябва чука да се завари за полуоската.Мисля ,че ще ти е трудно в домашни условия .Успех
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

мерси на всички колеги избих я с много зор лагера беше заварен за ръ
        кава

Коментар

кава
          Как така заварен???

Коментар

Чак пък заварен .Сигурно с времето е понатрупал раждичка и става направо като заварка.Колега,кажи как я изби ,че ми е интересно.
            Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Ето така!..http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41492

Коментар

кава
                Радвам се,че колегата е успял,и аз като него когато го сменях имах чуството че е /заварен/ беше здрав бой с 4-5кг.обратен чук-без да помръдне,но го извадих лесно благодарение на Стефко,по негова препоръка на мястото на 4-те болта/тези които държат полуоската към кожуха на дифа/навих шпилки,става и с болтове,навиват се от към дифа към полуоската докато яко я напънат/навън/и с обратен чук само с 3-ри удара излезе
                (0+)
                Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X