колеги моля за съвет. Кажете как да си сваля задната полуоска, онзи ден се скъсаха всичките 6 болта на главината (на Опел Фронтера 2.3 94г.) не знам защо. реших да извадя цялата полуоска зада набия нови болтове , развих четирите болта които я държат но не излиза има ли някаде нещо друго което да я застопорява в деференцияла или иска много чукане. Благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със задна полуоска
Свий
X
-
До: проблем с задна полуоска
Първоначално публикуван от karlyo Преглед на мнениеколеги моля за съвет. Кажете как да си сваля задната полуоска, онзи ден се скъсаха всичките 6 болта на главината (на Опел Фронтера 2.3 94г.) не знам защо. реших да извадя цялата полуоска зада набия нови болтове , развих четирите болта които я държат но не излиза има ли някаде нещо друго което да я застопорява в деференцияла или иска много чукане. Благодаря ви предварителноno signature no problems
-
Само лагера държи полуоската,но както каза Фанатик трябва здраво блъскане с обратен чук.Сега като няма болтове можеби ще трябва чука да се завари за полуоската.Мисля ,че ще ти е трудно в домашни условия .УспехПриятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
Коментар
-
Първоначално публикуван от karlyo Преглед на мнениемерси на всички колеги избих я с много зор лагера беше заварен за ръ
кава
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от karlyo Преглед на мнениемерси на всички колеги избих я с много зор лагера беше заварен за ръ
кавабеше здрав бой с 4-5кг.обратен чук-без да помръдне,но го извадих лесно благодарение на Стефко,по негова препоръка на мястото на 4-те болта/тези които държат полуоската към кожуха на дифа/навих шпилки,става и с болтове,навиват се от към дифа към полуоската докато яко я напънат/навън/и с обратен чук само с 3-ри удара излезе
(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар