здравеите колеги имам проблем със спирачния апарат на опел фронтера 2000куб къса база(ляв) ако може някои да ме насочи каде да тарся или ако някой има щте бъда много благодарен. В нашия град (Кюстендил пък и в Дупница ) не мога да намеря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спирачен апарат опел фронтера
Свий
X
-
До: Спирачен апарат опел фронтера
туко щто бях в мобилето няма нищо а колкото до темите изчел съм ги всички но няма това което ме интересува . моя не подлежи на никакав ремонт штото буталото му на нищто не приличаПоследно редактирано от kole6anski; 07-02-09, 16:22.
Коментар
-
Тука вече се опита да ме излъжеш.Няма начин от поне 10 фронтери КБ пуснати на части поне една да няма спирачна помпа.Нова е 930 лв ако това те успокоява.Ремонт им се прави във фирма Хидроникс - Казанлък.
Успех.BMW X6
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеТърси Лозан - Isuzo
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнениеТука вече се опита да ме излъжеш.Няма начин от поне 10 фронтери КБ пуснати на части поне една да няма спирачна помпа.Нова е 930 лв ако това те успокоява.Ремонт им се прави във фирма Хидроникс - Казанлък.
Успех.Последно редактирано от kole6anski; 08-02-09, 10:35.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнениеТука вече се опита да ме излъжеш.Няма начин от поне 10 фронтери КБ пуснати на части поне една да няма спирачна помпа.Нова е 930 лв ако това те успокоява.Ремонт им се прави във фирма Хидроникс - Казанлък.
Успех.Първоначално публикуван от kole6anski Преглед на мнениездравеите колеги имам проблем със спирачния апарат на опел фронтера 2000куб къса база(ляв) ако може някои да ме насочи каде да тарся или ако някой има щте бъда много благодарен. В нашия град (Кюстендил пък и в Дупница ) не мога да намеря......
Координатите на Лозан ги има в персоналната му информация: http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=2277Последно редактирано от kuzdov; 08-02-09, 12:28."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеКолега Вещер, чети по-внимателно за какво иде реч, все пак.....
Координатите на Лозан ги има в персоналната му информация: http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=2277
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар