Колеги, има ли някой който да ми подскаже къде в Пловдив мога да си поръчам нов ключ с имобилайзер за моята Фронтера Б?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изработка на ключ(с имобилайзер) за Фронтера Б
Свий
X
-
До: Изработка на ключ(с имобилайзер) за Фронтера Б
Жоро Христозов се казва и поставя аларми.За съжаление не си спомням адреса пък не ми се слиза до гаража,че визитката май е там.
Като тръгнеш по бившата Антон Иванов,първата вдясно и на около 150 метра от дясната страна.Гаража е навътре.Поздрави го от Стоян със синята Импреса дето бачка в Испания,от мен де.Той ще ти помогне.
Поздрави!Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
-
Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнениеЗначи колега има голяма вероятност да не могат да ти изготвят чипа...аз се срещнах с този проблем, решението тогава е Опел...-||||-----||||-
.......\o/
........||
......./ \
Dynamic
Carp fishing club
Коментар
-
Имах подобен проблем с корселината, от "Опел" ми искаха някаква цифра, а момчето за което ти говоря ми сложи алармата и върза имобилайзерчето към нея за около 120 лв. Намира се в бившият завод "Балкан". http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=61669173f32ecdb5cf38d8ae83c77c91&tip=1&initsearch=0 Мисля, че се казваше Константин, дава гаранция и не е цифроман. Зад една съботняшка църква с болница/хоспис е /не й помня името/, отзад в двора.Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнениеИмах подобен проблем с корселината, от "Опел" ми искаха някаква цифра, а момчето за което ти говоря ми сложи алармата и върза имобилайзерчето към нея за около 120 лв. Намира се в бившият завод "Балкан". http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=61669173f32ecdb5cf38d8ae83c77c91&tip=1&initsearch=0 Мисля, че се казваше Константин, дава гаранция и не е цифроман. Зад една съботняшка църква с болница/хоспис е /не й помня името/, отзад в двора.
щото точно при момъка направих запитване за ремонт на люка на Мерседеса, като предварително знаех цени на всички необходими компоненти.
обявената цена ме отказа - беше двойна ( за частите само )
дано да е наблизо, а не точно там...
Коментар
-
Първоначално публикуван от brandisliano Преглед на мнениеКолеги, има ли някой който да ми подскаже къде в Пловдив мога да си поръчам нов ключ с имобилайзер за моята Фронтера Б?ОФА 2.0 Спорт "96
Боян 0898642831
Коментар
-
Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнениеИмах подобен проблем с корселината, от "Опел" ми искаха някаква цифра, а момчето за което ти говоря ми сложи алармата и върза имобилайзерчето към нея за около 120 лв. Намира се в бившият завод "Балкан". http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=61669173f32ecdb5cf38d8ae83c77c91&tip=1&initsearch=0 Мисля, че се казваше Константин, дава гаранция и не е цифроман. Зад една съботняшка църква с болница/хоспис е /не й помня името/, отзад в двора.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Boby Преглед на мнениеПривет, ако още не си реши проблема си можеш да се обадиш на 0886480303 Александър Лалов. Ако го потърсиш предай поздрави от Боян
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар