Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виско-муфа за ОФА 2,4 бензин 92 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Виско-муфа за ОФА 2,4 бензин 92 г.

Привет на всички,
    моля за съвет от къде мога да си купя такова нещо / така и не разбрах дали точно това е вискомуфата/-силикона зад перката на радиатора.Пробвах и с търсачката, но за съжаление безуспешно...
    Благодаря предварително на отзовалите се.
    п.п. проверих при Лозан-няма...

До: силиконов съединител за ОФА 2,4 бензин 92 г.

Първоначално публикуван от dossy Преглед на мнение
    Привет на всички,
    моля за съвет от къде мога да си купя такова нещо / така и не разбрах дали точно това е вискомуфата/-силикона зад перката на радиатора.Пробвах и с търсачката, но за съжаление безуспешно...
    Благодаря предварително на отзовалите се.
    п.п. проверих при Лозан-няма...
    Не си проявил старание с търсачката. Нарича се виско-муфа и се сменя цялата не само силикона вътре ( който всъщност е масло ). Купи си оригинален от Опел, защото има вероятност да си дадеш парите на вятъра. Струва около 380 лв. Сега ако питаш как да разбереш дали е развален ще те изпреваря и ще ти кажа, че го има писано поне на 25 места в различни теми във форума.
    no signature no problems

Коментар

До: Виско-муфа за ОФА 2,4 бензин 92 г.

Проверих там-наистина имат наличности, но за менте искат 298 лв, за оригинална-430... Надявам се тук някой да се е сблъсквал с този проблем и да сподели по-изгоден вариант, или втора употреба евентуално

Коментар

Първоначално публикуван от dossy Преглед на мнение
        Проверих там-наистина имат наличности, но за менте искат 298 лв, за оригинална-430... Надявам се тук някой да се е сблъсквал с този проблем и да сподели по-изгоден вариант, или втора употреба евентуално
        Втора употреба е аналогично да си купиш накладки втора употреба. Евтините виско-муфи не работят дълго време. Начина им на съхранение е важен а търговците не го знаят, и си купуваш тя работи 2 месеца и после пак. Това е консуматив. Ако изобщо не ти се дават пари си сложи ел. вентилатор. Прегледай темите имаше някъде. Аз съм така.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          ... Начина им на съхранение е важен а търговците не го знаят ...
          Някой виждал ли е на кутия на виско някакво обозначение за начина на поставяне. Аз не съм и ми е интересно защо е така, ако наистина има значение положението???
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Някой виждал ли е на кутия на виско някакво обозначение за начина на поставяне. Аз не съм и ми е интересно защо е така, ако наистина има значение положението???
            На брат ми на 2-те муфи и за Сузукито и за Гранда пишеше, че трябва да е в легнало положение. А бяха различни марки.
            no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X