Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления от ОФБ 3.2 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Впечатления от ОФБ 3.2 V6

От скоро тука на компанията луди глави ни се мотае въпроса за гореупоменатия двигател, но така и никой не се е докосвал до него...а един от приятелите се е запалил много сериозно за нея и се чудех дали някой от вас колеги има някакво пряко впечатление...интересуваме се от разход, консумативи, здравина и надежност и т.н.....
    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

До: Впечатления от ОФБ 3.2 V6

Разход - градско 17 , извънградско - 10. По книжка

Аз на живо не съм виждал такъв двигател, обаче по английско ги има доста.
    [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
    [/URL]

Коментар

Лозан има Исузу с трилитров V-образен шестак, питайте го него що го кара толкова време .... Обаче да поддържаш и ремонтираш 3,2 в България със сигурност ще е приключение.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

По обявите няма нито една. Защо ли?

Коментар

Заради акциза -убиец Някъде към 9000лв. и с ДДС-то идва повече от колата. Иначе и аз си помечтавам понякога...

Коментар

Страхотна машина.204 коня и страхотно ускорение мммм....Голямо удоволствие за шофиране.Единия ми колега имаше такава фронтера(limited) а другия омега 3.2.Интересно беше,че разхода беше почти идентичен,а и фронтерата беше автомат,дълга база.То в тези задръствания няма значение джип ли е или карт,двигателя си гори еднакво (става въпрос за лондон).Но съм минал доста километри с тази фронтера и много ми хареса возията и стоенето на пътя.Беше 3 годишна кола и за ремонти не се говореше така че за това не мога да кажа....дали носи на бой.

Коментар

Ми харесали сме тука една 2004 година..много лачена...и цената е добра, но акциза треа го сметнем верно колко е....а за разхода гледах по каталог го дават 18 градско, 10 извън и 13,5 смесено....Сметнах акциза...точно 5250лв....
              Последно редактирано от stifler; 15-01-09, 22:41.

Коментар

Не мога да ти кажа нищо за разхода,щото в ЮК е в мили за галон но не беше някакъв фрапиращ,сравнен с същия двг. на лека кола...а и тук няма задръствания по 3-4 часа всеки ден....

Коментар

Като параметри звучи искушаващо но като се преземим на нашта родна планета тоя звяр не е за нас!Нито като разход нито като подръжка!
                  Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                  LZ1NES

Коментар

невероятна кола има няколко във българия ,ремонтирам една от време на време .за щатите има и 3.5 и такава има във кюстендил
                    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Ето тук има малко инфо: www.auto.ru ....стойностите не са на 100% верни, но дават добра представа ! И за двете ми коли стойностите за разходите на гориво са с малко по-различни (+- 0.2 - 0.4л).

Коментар

Другият вариант е да намериш правилният човек и колата да се регистрира под 160 к.с

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                          Другият вариант е да намериш правилният човек и колата да се регистрира под 160 к.с

Поздрави
                          Тук вече ме заитригува....ако имаш нящо в предвид я дай на ЛС...

Коментар

Имам такова исузу и след 150000км и 10г. не съм имал никакви проблеми. Колите са едно към едно. Моето е автоматик и разхода беше точно толкова 17 на 12, сега е на газ и харчи малко повече. С поддръжката няма мисля проблем, макар че съм проверявал само информативно. До сега съм сменил само свещи на 100000км. Пожелавам късмет с покупката.
                            IvoVarbanov.bg

Коментар

Ами за тоя акциз, ще внесеш и една обикновена фронтера, ще я регистрираш нея и после ще сложиш шестака на нея

И ще ти остане една за части

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                              Ми харесали сме тука една 2004 година..много лачена...и цената е добра, но акциза треа го сметнем верно колко е....а за разхода гледах по каталог го дават 18 градско, 10 извън и 13,5 смесено....Сметнах акциза...точно 5250лв....
                              [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
                              [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X