Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля за съдействие

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• моля за съдействие

Здравейте ,моля някой от модераторите ако е възможно да ми прати логото на off-road.bg със затворената магистрала . Намерението ми е да я сканирам и да си направя апликациона лепенка за колата ,благодаря предварително ,jorotk@abv.bg .
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

До: моля за съдействие

Търсачкатаааааа!

Коментар

Много ти благодаря, моля да се заключи темата .
      Land rover 2.5 tdi
      0884035413

Коментар

Е така или иначе не е още заключена темата.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
          Много ти благодаря, моля да се заключи темата .

колега таи като и аз ще си правя недеи да я сканираш може да ме изчакаш ще направя и за теб.защото с това се занимавам и сканирано ще е гадно качество!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
            колега таи като и аз ще си правя недеи да я сканираш може да ме изчакаш ще направя и за теб.защото с това се занимавам и сканирано ще е гадно качество!
            Нешко ако ще правиш имай ме предвид
            А съм сигурен, че много хора ще си поръчат ако почнеш да ги правиш така, че може и в другата тема да си пуснеш координати.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
              Нешко ако ще правиш имай ме предвид
              А съм сигурен, че много хора ще си поръчат ако почнеш да ги правиш така, че може и в другата тема да си пуснеш координати.

Иване теб и Миро Ви имам напредвид още от срещата така че споко като станат ще ти кажа!
              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
              LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                Иване теб и Миро Ви имам напредвид още от срещата така че споко като станат ще ти кажа!
                Извинявам се....а за мен може ли поне двечки...питах тук и там ама никой не иска май да се занимава. С наложен платеж по куриер, или както Ви е удобно.....ако може де.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  Извинявам се....а за мен може ли поне двечки...питах тук и там ама никой не иска май да се занимава. С наложен платеж по куриер, или както Ви е удобно.....ако може де.
                  Няма проблем само да станат ще измислим нещо!
                  LZ1NES

Коментар

Здравей колега късно е вече аз от мерак днес си порачах да ми направят и порачах големи 30 см 5 броя и 10 броя по 12 см ,утре са готови. Някой ако иска нека ми пише. поздрави на всички вас
                    Land rover 2.5 tdi
                    0884035413

Коментар

Това е мострата която смятам да направа!Приемам забележки и търпят промени! размерът е 12 см в диаметър!тези с името са пожелание и ако може да се направят!
                      Прикачени файлове
                      LZ1NES

Коментар

За колегите от София,в сервиза на GOLDY има налични стикери!
                        ОффРоуд Клуб БАЛКАН 4x4-Враца

Коментар

много е добра ,ако направиш една или две за мен ще сам ти благодарен със моя ник , какав размер ще правиш
                          Land rover 2.5 tdi
                          0884035413

Коментар

Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнение
                            много е добра ,ако направиш една или две за мен ще сам ти благодарен със моя ник , какав размер ще правиш
                            12 см!
                            LZ1NES

Коментар

Добре, но за външно залепване ли ще ги направиш или от ватре на стъклото.
                              Land rover 2.5 tdi
                              0884035413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X