Маркучите на радиатора да са и двата от горе а не срещуположни горе и долу.Колата е ОФБ 2.0,95г.Може ли това да е причината да ми загрява радиатора на части последователно,първо едната половина после и другата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нормално ли е ?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Нормално ли е ?
Първоначално публикуван от frontera Преглед на мнениеМаркучите на радиатора да са и двата от горе а не срещуположни горе и долу.Колата е ОФБ 2.0,95г.Може ли това да е причината да ми загрява радиатора на части последователно,първо едната половина после и другата.
п.с. това обяснява и къде е датчикът за температруа на водата, каквато тема имаше преди време и май не се стигна до извод. Ако датчикът изобщо е на радиатора, той най-вероятно е долу в средата, където е съединяването на половинките.
Коментар
-
Първоначално публикуван от frontera Преглед на мнениеМаркучите на радиатора да са и двата от горе а не срещуположни горе и долу.Колата е ОФБ 2.0,95г.Може ли това да е причината да ми загрява радиатора на части последователно,първо едната половина после и другата.
Коментар
-
В горното казанче на радиатора точно по средата има преграда с малък отвор в горния край.Тази преграда не позволява на охлаждащата течност да премине директно от входящия маркуч към изходящия и я принуждава да циркулира през тръбичките на радиатора към долното казанче.Може би затова първо загрява едната половина на радиатора(към входящия маркуч).
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар