Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Статия за ОФ А !
Свий
X
-
До: Статия за ОФ А !
Махай я веднага от тука, че ме е яд да я дочета... Тоя "разбирач" дето я е писал, вероятно е видял една еднинствена кочина, довлечена от някоя морга в Италия и е описал състоянието и като характерно за всички Фронтери.....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
-
Абе пълна дивотия-всички дизели течат като лейки, износвали се не'кви уплътнения и пълнели купетата с вода.... Мани-бегай .... Все едно да кажа, че на моя Мерцедес като му сълзи антифриз от маркуча на разширителното казанче, всички Мерцедеси текат. Нямали АБС и не знам още кви дивотии... Тоя е пълен тъпак и е попрочел нещо из Гугъла за историята на автомобила, а после си е измислял на воля....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Абе този Вихър , Масларов де ... да нема нещо общо с министърката на прическите ( пардон ! социалните грижи) - Емилия . ?!
А нека се вихрят в топлата Еспания и да не закачат ОФА . Ние си знаем , а той ако е любопитен , да дойде да търси ръжда с лупата по тенекийте. А ако е социално слаб , нека да си изкарва хляба с нещо друго и да не пише глупости.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Няма нужда да се затрива темата,тя е полезна.Няма ръждясала Фронтера ,освен ако не е катастрофирала.Шасито не е от вафла ,като на "великото" Паджеро,което колкото и да е хубаво е изгнило .Ремонтите са по-редки от повечето други джипове.Само попрочетете проблемите на колегите в радела за другите видове возила 4х4.
В раздела за фронтера освен проблеми с автоматичните хъбове,друго сериозно не съм чел...ако това е сериозно разбира се.Другото са: поти ми се стъклото,не ми нагтрява огледалото,не винаги ми работи скоростомера,мени ми оборотите,...това ако са грижи,здраве му кажи.
Отново казвам че обикновено срещу Фринтерата говорят хора,които само са виждали джип и то когато мине покрай тях,докато са закъсали в някоя пряспа.
Като падна снега се прибрах от Велинград.Един бил с Волксваген за 60 000 лв и гуми за 4000 лв,друг бил незнам какво.Гледаха ми само задницата в снега и така чак до София.Някои ме гледаха и залепени за мантинелите.Един с тези малките Ланд ровъри го комплексирах още на тръгване.Да си говорят каквото си искат,аз си знам моето.А дори не съм със зимни гуми.Само собственици на Нисани и Тойоти мога да слушам,когато ми говорят за Опела,другите ги оставям просто да си говорят.Последно редактирано от adwokat; 05-01-09, 18:34.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеНяма нужда да се затрива темата,тя е полезна.Няма ръждясала Фронтера ,освен ако не е катастрофирала.Шасито не е от вафла ,като на "великото" Паджеро,което колкото и да е хубаво е изгнило .Ремонтите са по-редки от повечето други джипове.Само попрочетете проблемите на колегите в радела за другите видове возила 4х4.
В раздела за фронтера освен проблеми с автоматичните хъбове,друго сериозно не съм чел...ако това е сериозно разбира се.Другото са: поти ми се стъклото,не ми нагтрява огледалото,не винаги ми работи скоростомера,мени ми оборотите,...това ако са грижи,здраве му кажи.
Отново казвам че обикновено срещу Фринтерата говорят хора,които само са виждали джип и то когато мине покрай тях,докато са закъсали в някоя пряспа.
Коментар
-
Прав е Адвоката,досега не съм виждал изгнила фронтера.А по въпроса за вървенето в снега онази сутрин по пътя Варна-Добрич испреварих доста от така наречените истински джипкиПриятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
Коментар
-
Всеки може да си пише каквото си иска!Това да ли е истина обаче само ние си знаем!Фронтерката е супер джпка и ме е закарвала до където поискам и когато поискам!Прекарвала ме е дори и през наводненята преди 3 години!Ръжда и аз нямам въпреки че има каде да се появи (леко е жулната) така си я купих и до сега ръжда няма!Така че нека разбирачите да си пишат каквото си искат и да си карат шосеините джипчета!Фронтерката си я давам само срещу тоуота!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар