Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благодаря ви!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Благодаря ви!

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
    ...търговеца ти свали 2000лв. я вземи...
    Даже бих казал ПОНЕ 2000лв....!!! Имам представа колко е ремонта на ОФ А ДБ....не ми се мисли за ОФ Б !!!

Коментар

Първоначално публикуван от nfs Преглед на мнение
      Exalibur, май няма да мога да спазя съвета ти. Както обещах ето снимките и параметрите на машинката

Opel Frontera B (мисля че съм сигурен за това)
      дълга база, 2,2 dtl 16v, много запазена на вътрешен и външен вид, с една малка забележка - натисната е леко отпред, бронята в средата и решетката са леко по-навътре от колкото трябва да са и в момента капака ги надстърча с 1см.
      Цената: 10 000лв.

Давайте мнения

Ето снимките:
      На първата снимка си личи как бронята е малко по навътре в средата от нормално.

ЛЕКО НАТИСНАТА...Такова животно няма.Колата е със здрав челен удар.Пък и цената го подсказва.Хубава Фронтера -новия модел за 10 000 лв. няма.После се започва:"Купих я много на сметка ,но Опела е голям боклук..."Успех с огледите и умната.
      Последно редактирано от adwokat; 03-01-09, 19:43.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
        ЛЕКО НАТИСНАТА...Такова животно няма.Колата е със здрав челен удар.Пък и цената го подсказва.Хубава Фронтера -новия модел за 10 000 лв. няма.После се започва:"Купих я много на сметка ,но Опела е голям боклук..."Успех с огледите и умната.
        +100
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Мммм, не съм много съгласен ..... Предната броня се крепи на доста меки планки и наистина при леко натискане поддава и хлътва навътре без други поражения (личен опит ).... При А има едни странични конзоли, които държат и калниците и като мръдне бронята, отваря пролука между калника и предната колонка и човек може да си помисли, че е имало челен удар във бетонна стена .... Не е зле да се огледа и ако няма следи от деформации по шасито, няма страшно. Джамбазите може да не са го оправили просто, защото не са искали да късат клеясали болтове. Все пак, повишено внимание никога не вреди....
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
            ...Предната броня се крепи на доста меки планки и наистина при леко натискане поддава и хлътва навътре без други поражения...
            Може да е имала и ролбар който да е поел удара и да е натиснал бронята...нищо не е изключено !

Коментар

Не искам да чупя ничий хатър, но цената е нереално ниска за фронтера 'Б' ,че и дълга база.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Отказах се от тази! Един път заради съветите ви ( имаше резон в тях), и втори път защото като и запалихме двигателя ....... беше страшно

И сега продължавам с гледането.

Пак благодаря за помощта
                KIA SORENTO EX 2005, 2,5CRDI MT.

Коментар

Скъпи мой колега, видях че си се отказал вече от тази, защото като я видях и изпаднах във транс колкото мога по бързо да напиша да БЯГАШ ДАЛЕЧЕ ОТ ТАЗИ ТАРАТАЙКА !Писал съм във форума за нея,като ходих да я гледам,горе долу запазена,като визия и външност-отзад няма нито чистачка за задното стъкло,нито пръскачка за него.Страничното дясно огледало е счупено,а отпред е трагедия, почистен двигател със кристално син антириз.не опират перките и другите джуджурий,ръждясал апарат за задържане на двигателния капак.Когато аз ходих да я гледам "УЖ" откачил акумулатора снощо да не падне ( беше студ ), и като го сложи ковнах и запали- Ура си викам купувам я нищо че е натисната, Уви пуснах парното да видя дали е тарикатче нашия и се оказа такъв- духаше топличко.И на всички опели като им се махне акумулатора рестарират компа, и показват датата на производство- не знам защо ама тоя показваше 1.12.1997 не знам защо но беше така.Друго парното не духаше както трябва доста слабичко,че пуска климатици да не се поти стъклото и т.н. Тая беше със старото табло, не индикираше със зелената лампичка включено 4х4,И постоянно светеше "чек енджин",взе да ми се оправдава че от ЕГР-а изкочило някакво маркуче и от някво друго маркуче със вакуум се напукало и дрън дрън-далеч !И ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ.Запалихме и тръгнахме, еми няма вътък тва жуотно,няма и няма,нафтата тряя да те залепя а с тая едвам се измъкнахме от кръстовището- и айде на комп диагностика, имаше няколко грешки вкл и паднал акумълатор,изчисти ги и 4-5 пъти пробва и пробва и все излизаше една грешка- Грешка във помпата, ми каза пича от сервиза, и както казах пробва 4-5 пъти за сигурност.И така пропадна тази сделка.А джамбаза ми я свали от 11 350 на 10 000 лв. заради красивите ми очи?? Не мисля !И той беше от каубойския вид с острите крокодилски ботушчета. Добре си се отървал,пускай по някоя тема ако решиш да купуваш друга,считай че съм обиколил 95 % от продаващите се фронтери в София.И друго има една златиста със сменен волан,не е лоша колата, малко тресе и няма климатик но е със кожа,другото и е наред.Но все пак ако караш семейството си в нея не рискувай.Потребителят Пенчо беше с мен и я видя,каза че е добре като двигател и му хареса но до там.Казвам тези слова за всички които решат да купуват гореспоменатите каруци- Бягайте надалч или както се казваше скоро в политическото ни пространство- За Бога братя- Не купувайте !
                  Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                  feikot@abv.bg
                  Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Зад пластмасовата броня има доста сериозна метална "релса" , играеща ролята на истинска предна броня.

За да се подгъне толкова "малко" , удара е бил доста сериозен.

Пластмасовата броня се държи за металната с болтове (точно по средата , няма планки отпред, има само отстрани.

Иначе по принцип отпред има доста място до радиаторите и не би трябвало да има поражения по тях - личен опит

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Мммм, не съм много съгласен ..... Предната броня се крепи на доста меки планки и наистина при леко натискане поддава и хлътва навътре без други поражения (личен опит ).... При А има едни странични конзоли, които държат и калниците и като мръдне бронята, отваря пролука между калника и предната колонка и човек може да си помисли, че е имало челен удар във бетонна стена .... Не е зле да се огледа и ако няма следи от деформации по шасито, няма страшно. Джамбазите може да не са го оправили просто, защото не са искали да късат клеясали болтове. Все пак, повишено внимание никога не вреди....
                    [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
                    [/URL]

Коментар

Тариката ми каза на мен,че тая броня се е огънала,защото на автовоза слагали по 9 вместо по 8 коли и като я сваляли я натиснали леко- цитирам " Е нали знаеш как е, всеки гледа да печели офф,ама на ей ги тия сложили 9 вместо 8 коли на автовоза, и виж кво я направили".
                      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                      feikot@abv.bg
                      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от nfs Преглед на мнение
                        Отказах се от тази! Един път заради съветите ви ( имаше резон в тях), и втори път защото като и запалихме двигателя ....... беше страшно

И сега продължавам с гледането.

Пак благодаря за помощта
                        Има една във форума дето се продава, дълга база фронтера А с новото табло, различава се от фронтера Б само по външния вид, и е на добра цена.

Коментар

колга единствено сервизните докъменти на колата трудно ги преправят
                          гладаи да има такива за да имаш представа как е подържана приблизителни километри

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav.iordanov.1 Преглед на мнение
                            колга единствено сервизните докъменти на колата трудно ги преправят
                            гладаи да има такива за да имаш представа как е подържана приблизителни километри
                            Toва пък се преправя по-лесно отколкото да върнеш километража. Играчите по Горубляне имат по 10 различни печата от Италиански и Немски сервизи и пишат каквото ти душа сака.
                            no signature no problems

Коментар

колега недеи много иэбираи колко повече иэбираш толкова по эле грабнелити нещто окото эимаи и несе чуди успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X