Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен проблем с форума!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странен проблем с форума!

Здравейте
    Имам странен проблем с под-раздел "OPEL-Систематизирана информация" влизам в него и там има три теми. до тук добре но като цъкна на някоя от тях и ми дава че нямам право на достъп до тях?!?
    Въпросът ми е по скоро към някой от модераторите, така че може и направо на ЛС да ми отговорят и да не побликуват темата!

До: Странен проблем с форума!

Нямаш право на ЛС, нямаш достъп до систематезирана информация, и още някои възможности нямаш..... Поради простия факт, че си Младший участник......Почети този раздел: http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=15. Доста неща ще ти се изяснят.

Успех, и добре дошъл.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Странен проблем с форума!

Не е проблем.....просто си имат правила хората, и си ги спазват. И мен леко ме дразни, ама се примирявам. Добре е правилата да се спазват, иначе ще настане анархия. И дано да важат за абсолютно всички, а не като законите в България - всички са равни, но някои са по-равни. Оф, отплеснах се......все се заричам да не пиша много много, а повече да чета - четене му е майката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X