Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Весела коледа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Весела коледа

Весела коледа на всички приятели и колеги от форума.Пожелавам Ви най-вече здраве,пък другото ще си го купим.Нека сме все така задружни!Късмет!
    NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

До: Весела коледа

Честита Коледа и весело посрещане на Новата Година .Желая на всички колеги здраве,късмет и по-малко ремонти
    (0+)
    Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

всички, най хубави пожелания.
      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Както е известно, количеството енергия, необходимо за повишаването на температурата на 1 грам вода с 1 градус по Целзий е 1 калория.
        Следователно, ако изпием литър бира с температура 4 градуса по Целзий, нашият организъм ще изразходи определено количество енергия, за да загрее бирата до нормалната си температура.
        Това количество се определя като 1000 грама Х (37С-4С) = 1000 Х 33 = 33 000 калории.
        Ако отчетем, че енергетичната стойност на самия литър бира е около 10 000 калории, то получаваме 23 000 калории загуба на енергия, или чисто слабеене...
        Пожелавам на всички здраве, късмет и да загубите много калории по време на празниците!
        Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Честито Рождество Христово на всички колеги много здраве и късмет
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Живи и здрави бъдете!
            По- малко грижи и много приятни емоции през Новата година!
            Само безаварийни километри и усмивки по лицата!
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Весела коледа и от мен другари по съдба - Оф маниаци де!Весело посрещане и на новата 2009г.Бъдете живи и здрави всички!...

Коментар

Да сте живи и здрави вие и семействата ви.Да ви слушат дечурлигата и джипките и много хубави моменти през слдващата година.
                BMW X6

Коментар

Честита Коледа на всички колеги!!!
                  Приятно посрещане на новата 2009-та!!!
                  През новата година - много късмет, здраве, успехи и само планирани ремонти по собствено желание !

Коментар

Честита коледа на всички! Много здраве и безаварийни километри...

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
                      Както е известно, количеството енергия, необходимо за повишаването на температурата на 1 грам вода с 1 градус по Целзий е 1 калория.
                      Следователно, ако изпием литър бира с температура 4 градуса по Целзий, нашият организъм ще изразходи определено количество енергия, за да загрее бирата до нормалната си температура.
                      Това количество се определя като 1000 грама Х (37С-4С) = 1000 Х 33 = 33 000 калории.
                      Ако отчетем, че енергетичната стойност на самия литър бира е около 10 000 калории, то получаваме 23 000 калории загуба на енергия, или чисто слабеене...
                      Пожелавам на всички здраве, късмет и да загубите много калории по време на празниците!
                      Малийй, тоя тост докато го проумях ми се разсъхнаха обръчите ... Наздраве, дружина !
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Честита Коледа и весело посрещане на Новата 2009 година на всички. Здраве, любов и късмет колеги. Наздраве......

Коментар

Честита коледа и от мен, и весело посрещане на новата година да сме живи и здрави и всички около нас, и всекиму да си качи фронтерата на 33ки.

Коментар

честита коледа и от мен бъдете живи и здрави и само напред
                            Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Весело посрещане на новата година. С най-добри пожелания и от мен.
                              Наздраве! Само, че в тоя студ май няма да е с бира, а с греяна ракийка та сметките май ще са на обратно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X