Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов собственик на Фронтера 2.0 '95

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов собственик на Фронтера 2.0 '95

Привет на всички,

От 2 дни съм горд собственик на Фронтера 2.0 95 с газова уредба, слагана в италия. Джипката е нов внос. Честно казано до сега никога не съм се занимавал с такива автомобили. Взех я малко спонтанно, с първата идея жена ми да вози в нея бебока... че много ГОЛФони и калибраджии по пътищата.
    Ще съм благодарен, ако по-опитните ми дадат някои съвети като на пълен лаик(наистина ). Какво трябва да се прави, какво не трябва. Къде да я водя на майстор и къде не . Понеже я взех точно преди празниците, единтвеното обслужване, което й направих, беше да налея безин и газ
    Вози като камионче. Много подскача по софийските дупки. Така ли трябва да бъде, или имам грижи с окачването?
    И нещо, което ме тревожи - бутилката е под купето. Това може ли да е проблем....

Май много ви занимавам с моя кошница. Хайде ще съм благодарен на всеки съвет.

Поздрави и весели празници.
    ОФА КБ 2.0 '95

До: Нов собственик на Фронтера 2.0 '95

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
    Привет на всички,

От 2 дни съм горд собственик на Фронтера 2.0 95 с газова уредба, слагана в италия. Джипката е нов внос. Честно казано до сега никога не съм се занимавал с такива автомобили. Взех я малко спонтанно, с първата идея жена ми да вози в нея бебока... че много ГОЛФони и калибраджии по пътищата.
    Ще съм благодарен, ако по-опитните ми дадат някои съвети като на пълен лаик(наистина ). Какво трябва да се прави, какво не трябва. Къде да я водя на майстор и къде не . Понеже я взех точно преди празниците, единтвеното обслужване, което й направих, беше да налея безин и газ
    Вози като камионче. Много подскача по софийските дупки. Така ли трябва да бъде, или имам грижи с окачването?
    И нещо, което ме тревожи - бутилката е под купето. Това може ли да е проблем....

Май много ви занимавам с моя кошница. Хайде ще съм благодарен на всеки съвет.

Поздрави и весели празници.
    Честито. Като за начало виж на колко са ти напомпани гумите. Че всички гумаджии са "разбирачи" и ги помпат на 2.2 а трябва на 1.7 атм. Разликата във возията е убииствена. За бутилката не би трябвало да имаш притеснения стига да е зашитена от рамата. Не е лошо да пуснеш снимка. За майстори, обслужване и начин на каране търси в подраздела. За 4 години има доста написано.
    no signature no problems

Коментар

честито,колега, със здраве да си я каратепрочети темите във форума и ще ти стане ясно какво да правиш след празниците. а сега честита коледа на всички и наздраве
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Честито колега много безаварийни километри и много да те радва Фронтерката
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Честито. Като за начало виж на колко са ти напомпани гумите. Че всички гумаджии са "разбирачи" и ги помпат на 2.2 а трябва на 1.7 атм. Разликата във возията е убииствена. За бутилката не би трябвало да имаш притеснения стига да е зашитена от рамата. Не е лошо да пуснеш снимка. За майстори, обслужване и начин на каране търси в подраздела. За 4 години има доста написано.
          Благодаря за отговорите и добрите пожелания на всички. Прилагам снимки на джипката. Ще снимам и бутилката, за да кажете дали е базопасна.
          Прикачени файлове
          ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Честито и от мен за бебевоза ...късите бази са малко по-подскокливи, но се свиква а за газовата ...не съм виждал лошо сложена в Италия (щот` за някои работи си имат и закони ) но ако си от София и се притесняваш, може да дойдеш да е огледаме на канала
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Честито колега и то мен и много безаварийни километри

Коментар

Честито колега и добре дошъл.
                Гумите един даже ми каза че трябва да са на 2.5 едва го спрях.Спадай докато ти хареса возията и зарежи онези лафове че ще се износят бързо,защото никой не е казал до момента колко по-бързо се износват по-меките гуми.За газовата зависи къде е сложена и има ли някаква защита.Резервоара също е под купето но това не е проблем.
                Още веднъж честито и успех.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Честито и от мен.И безавариино каране.Прочети повече във форума има доста полезни неща.
                  sigpic

Коментар

Честито на снимките изглежда супер, дано не ти прави проблеми, пожелавам ти дълго и безаварийно каране.
                    Моята бутилка са я сложили отзад в багажника и понеже е 65 литрова резултата е, че......нямам багажник.
                    В общи линии не ми и трябва де, нямам село да влача буркани и тем подобни, основно ми трябва само да си закарам задника нанякъде.
                    За гумите........и моите като ми сложиха нови ги напомпиха предните на 2,2 задните на 2,5 така са и досега, нямам идея наистина колко трябва да са, ако някой знае, моля да сподели.......

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Честито на снимките изглежда супер, дано не ти прави проблеми, пожелавам ти дълго и безаварийно каране.
                      Моята бутилка са я сложили отзад в багажника и понеже е 65 литрова резултата е, че......нямам багажник.
                      В общи линии не ми и трябва де, нямам село да влача буркани и тем подобни, основно ми трябва само да си закарам задника нанякъде.
                      За гумите........и моите като ми сложиха нови ги напомпиха предните на 2,2 задните на 2,5 така са и досега, нямам идея наистина колко трябва да са, ако някой знае, моля да сподели.......
                      Aз съм споделил ама няма кой да чете. Производителя е написал. За къса база Фронтера А предни 1.7 атм. Задни 1.7 атм. с 2-ма човека с 5 човека предни 1.9 задни 2. Ако си мразите бъбреците карайте и на 3 атмосфери ако искате. Окачването и здравето са си ваши.
                      no signature no problems

Коментар

Колеги, вероятно има някъде по темите, но още не съм намерил. Моля, дайте ми линк към ръководство за фронтера. Да почета кое как се използва и как се поправя
                        ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Първоначално публикуван от wsi4koznaj Преглед на мнение
                          Колеги, вероятно има някъде по темите, но още не съм намерил. Моля, дайте ми линк към ръководство за фронтера. Да почета кое как се използва и как се поправя
                          Няма как. Дори да ти дам линк няма да ти го отвори. Според правилата на форума (които би трябвало да си чел по време на регистрацията) е нужно да станеш "Утвърден участник" за да имаш по-висок достъп. А това става с повечко четене/писане.
                          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Няма как. Дори да ти дам линк няма да ти го отвори. Според правилата на форума (които би трябвало да си чел по време на регистрацията) е нужно да станеш "Утвърден участник" за да имаш по-висок достъп. А това става с повечко четене/писане.
                            Мисля, че наистина би ми било полезно такова ръководство. Има 1000 неща, които не знам как да ползвам правилно, а и половината от ел. инсталацията май не работи.
                            ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Честито и от мен колега!Имам го сащя от 4 години и сам много доволен от него!За бебешора е супер защитен ама има един малак проблем след като го возих още в утробата на маика му сега немога да го спра да скача по дивана!!А за фронтерката страхотна е!Но за гумите какво да ти кажа тук ги разбират повече тези неща!Аз моита я карам на 2 атм. Да вози малко по твардо но мен ме претесниава по завоите защото на по малко атм много се обращат тези гуми при 90 градуса завои се таркат до средата на борда!Но това става като влизаш с по голяма скорост !Като когато подгониш някои састезател с голф с пернишка регистраця! Още веднаш честито и много километри само с сипжане на безин,газ и масло!И последен савет пази си главата като качваш маника на седалката му!
                              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                              LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X