здравеите колеги от известно време ми свети (само при палене и малко след това)лампата която свети само при вкл. и на предния мост ако може някои да ми каже от какво е това и дали е проблем
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем ли е това....
Свий
X
-
До: проблем ли е това....
Нещо което е със "селф тест" или масло и динамо прехварля сигнал.Разкажи какви екстри имаш и кога (след каква интервенция) се появи ...или така си я взе. При палене какво друго ти свети (не свети) на таблото ? Пък и ако кажеш от къде си?
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНещо което е със "селф тест" или масло и динамо прехварля сигнал.Разкажи какви екстри имаш и кога (след каква интервенция) се появи ...или така си я взе. При палене какво друго ти свети (не свети) на таблото ? Пък и ако кажеш от къде си?
Коментар
-
Ти сигурен ли си че е ламбата за 4Х4, щото до нея е лампата за чекенджин и тя свети точно както описваш! И цвета е същия- оранжев?Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
И моита е като твоита!Така че няма тестове!Не свети докато палиш!така че провери дали малкя лост не ти създава проблеми или по точно датчика!като палиш дръш лоста с ръка да видиш да ли пак свети!Ако наистина не е лампата за чекинга!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар