Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем ли е това....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем ли е това....

здравеите колеги от известно време ми свети (само при палене и малко след това)лампата която свети само при вкл. и на предния мост ако може някои да ми каже от какво е това и дали е проблем

До: проблем ли е това....

Ква таз кола?????
    [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Ам` чи сигурну е орел ( с ориз) щом я в тоя раздел
      Ако е дизел някой може да е човъркал ел инсталацията и там да е индикацията за подгряването на свещите....или ако е сменено таблото
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

не е дизел бензин е 2000куб 95 год опел фронтера кб

Коментар

Нещо което е със "селф тест" или масло и динамо прехварля сигнал. Разкажи какви екстри имаш и кога (след каква интервенция) се появи ...или така си я взе. При палене какво друго ти свети (не свети) на таблото ? Пък и ако кажеш от къде си?
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Нещо което е със "селф тест" или масло и динамо прехварля сигнал. Разкажи какви екстри имаш и кога (след каква интервенция) се появи ...или така си я взе. При палене какво друго ти свети (не свети) на таблото ? Пък и ако кажеш от къде си?
            няамам никакви екстрти освен ел. с-ла а интервенция никаква не сам птравил досега а колкото до това което свети са си нормалните лампи бензин акумолатор и масло при даване на контакт разбира се

Коментар

Незнам при Фронтера А как е но при мен на Б-то винаги при контакт светва 4х4-то за малко заедно с останалите простотийки по таблото! Явно си прави чек някакъв. след около 2 - 3 секунди изгасва.

Коментар

Побвай като размърдаш малкия лост дали ще изгасне. Мойта е 96 г. ДБ, свети само при включен преден мост, в смисъл няма тестове и т.н.

Коментар

Ти сигурен ли си че е ламбата за 4Х4, щото до нея е лампата за чекенджин и тя свети точно както описваш! И цвета е същия- оранжев?
                  Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

И моита е като твоита!Така че няма тестове!Не свети докато палиш!така че провери дали малкя лост не ти създава проблеми или по точно датчика!като палиш дръш лоста с ръка да видиш да ли пак свети!Ако наистина не е лампата за чекинга!
                    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                    LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X