Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТАРАТА ИЛИ НОВАТА ФРОНТЕРА ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СТАРАТА ИЛИ НОВАТА ФРОНТЕРА ?

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
    Фронтера след 98г.(Б), е много по-добра.И това важи за всичко, двигатели, ходова част и тн.Да не говорим че са на по-малко години и съответно километри
    Ама гледам че тука някой си пишат на изуст, ей-така, по-хубава е щото мойта е такава
    Всеки има право на избор,Б след 98г. незнам дали е по издържлива от А,по добре старо и здраво,отколкото ново и чупливо......... шега

Коментар

Първоначално публикуван от otv Преглед на мнение
      Това пък изобщо не е аргумент...мой колега си купи Ауди А4 2003 на 339000км...
      6-7 години по-ново също ли не е аргумент?
      И ако новата е на 300 хиляди, що си мислиш че тая с 6г. примерно по-стара ще е на 15 хиляди.По-вероятно е, да е на 2Х300 хиляди
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
        ... всеки има право на избор ...
        Точно така! Ама е добре, когато се дават препоръки, да се изложат и някакви аргументи, за да може човек да направи избора си по-лесно.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
          Хм,може би,защото сме взели А,а и вътрешно Б не ми харесва таблото и... незнам, има нещо което не ми допада,но всеки има право на избор,зависи
          Хе-хе специално за вътрешен дизайн и в частност таблото въобще няма място за сравнение, особено за ОФ Б и Фронтерите преди края на 96г. (когато им слагат новото табло). Ама май-наистина някой просто си пише за спорта. А иначе както написа по-горе човека който явно има най-голям опит с Фронтерите останалите разлики са много малко, на практика са почти еднакви коли, просто новата е с обновен вътрешен и външен вид, което няма как да не се отчете ,че е в правилната посока. Карал съм и новата и старта Фронтера(с новто табло) така ,че мога да дам що годе обективна оценка. Единствения недостатък на Б пред А е все още по високите цени на части и естествено по-високата придобивна цена, така че ако искам кола за издевателства по-логично е дам някои лев по-малко и само тогава бих си взел А. Ама ако парите нямат значение-естествено ОФБ

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
            6-7 години по-ново също ли не е аргумент?
            И ако новата е на 300 хиляди, що си мислиш че тая с 6г. примерно по-стара ще е на 15 хиляди.По-вероятно е, да е на 2Х300 хиляди
            На практика,годините не могат да са аргумент.Един кара много друг малко .Имал съм по-нови коли пълни боклуци и доста стари,перфектни ,но на малко километри.Годините са аргумент за качество само на пазара при търговеца,който се мъчи да ти пробута поредния барутарник.(Не важи за всички търговци разбира се.)

Има легендарни стари коли...на години.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
              На практика,годините не могат да са аргумент....
              Има легендарни стари коли...на години.
              Не важи само за жените...... При тях единствено годините са от значение.

Коментар

старата е доста по эдравичка но и новата не е эа иэхврляне при неия има повече кмфорт

Коментар

Имам ОФ А КБ!Какво да ви кажа?Б много ми харесва като дизаин и като отстранени недостатъци от А,като сляпото петно при страничните колонки!При а при излизане от пресечка немога да видя идвали кола или не!Докато при Б този проблем е решен с малкото прозорче!Обаче за мен А е по добра заради по малкото електроника по нея!Обичам коли с малко електроника защото колкото повече има толкова по-голям шанс има да ти дава проблем!Така че съм си твърдо за А!
                  Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                  LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
                    Имам ОФ А КБ!Какво да ви кажа?Б много ми харесва като дизаин и като отстранени недостатъци от А,като сляпото петно при страничните колонки!При а при излизане от пресечка немога да видя идвали кола или не!Докато при Б този проблем е решен с малкото прозорче!Обаче за мен А е по добра заради по малкото електроника по нея!Обичам коли с малко електроника защото колкото повече има толкова по-голям шанс има да ти дава проблем!Така че съм си твърдо за А!
                    Има едни малки огледалца, които могат да се въртят във всички посоки, лепят се на огледалата от вътрешната страна, аз си купих такива и съм много доволен. Цената е 4 лв за бройка, във Варна ги има на бившия магазин на Мототехника на пазарчето до Гюрлата.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Има едни малки огледалца, които могат да се въртят във всички посоки, лепят се на огледалата от вътрешната страна, аз си купих такива и съм много доволен. Цената е 4 лв за бройка, във Варна ги има на бившия магазин на Мототехника на пазарчето до Гюрлата.....
                      Много ти благодаря!Но за 4 години свикнах и така!Малко с нахалсвто и странични ролбари и вс. е ОК.Е не че понякога не ми се изметва и някоя жила но така си намирам оправдание за масаж!
                      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                      LZ1NES

Коментар

Предполагам, че тези дето ги разработват и произвеждат имат повече ресурс - финансов и повече идеи. Надали са имали идея да направят нещо по-лошо. Та ако въпроса е общ, а не касае тази или онази кола отговорът се налага сам Коментариите на повечето от нас касаят определена кола. А пък има и друго-"за всеки влак си има пътници" и "един харесва попа друг ..."

Коментар

Здравейте съмишленици;аз като собственик на новата Фронтера естествено гласувам за нея.

Коментар

Първоначално публикуван от fonko Преглед на мнение
                            Здравейте съмишленици;аз като собственик на новата Фронтера естествено гласувам за нея.
                            Брао. Тази анкета стана доста безсмислена. Никой не дава техническа база за сравнение. В анкетата ще преобладават такива резултати каквито са болшинството от собствениците на съответната Фронтера. Нищо не може да се синтезира от нея освен коя е по-масовата фронтера.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              Брао. Тази анкета стана доста безсмислена. Никой не дава техническа база за сравнение. В анкетата ще преобладават такива резултати каквито са болшинството от собствениците на съответната Фронтера. Нищо не може да се синтезира от нея освен коя е по-масовата фронтера.
                              Да, така е. Всеки гласува за своята си машинка. Май е време темата да се заключи ?

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                                А ми се струва, че тази анкета ще преброи колко човека карат фронтера А и колко Фронтера Б
                                Това е от пост #4.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X