Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТАРАТА ИЛИ НОВАТА ФРОНТЕРА ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СТАРАТА ИЛИ НОВАТА ФРОНТЕРА ?

разлика:
    А включваш 4х4 на спрял автомобил
    В включваш 4х4 в движение

има и други

Коментар

Първоначално публикуван от GOSHKO135 Преглед на мнение
      разлика:
      А включваш 4х4 на спрял автомобил
      В включваш 4х4 в движение

има и други
      Мисля ,че това казахме не е вярно в една друга тема
      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
        Мисля ,че това казахме не е вярно в една друга тема
        кое точно не ти се вярва? Истината не се доказва с "казване"
        Като ми отговориш ще ти предложа да се обзаложим ако се навит разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от GOSHKO135 Преглед на мнение
          кое точно не ти се вярва? Истината не се доказва с "казване"
          Като ми отговориш ще ти предложа да се обзаложим ако се навит разбира се.
          На Фронтера А с ръчни хъбове 4х4 се включва и изключва в движение Аз съм с А и в движение включвам и изключвам. Ето и темата, за която говори колегата: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47394
          Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
            На Фронтера А с ръчни хъбове 4х4 се включва и изключва в движение Аз съм с А и в движение включвам и изключвам. Ето и темата, за която говори колегата: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=47394
            Извинявам се,но ще се намеся и ако решите изтрийте поста ми или го преместете.По отношение на предимствата на А и Б Фронтери в посока на хъбове,то мисля че сме наясно с нашите си виждания.Ако автоматичните бяха толкова здрави като ръчните нямаше да ги сменяме,но след като производителя ги е сменил то значи е за по-добро.Като ги направи и по-здрави и надеждни,никои няма да се сети да ги сменя.За мен другото противоречие идва от понятието 4Х4.Когато си с ръчни хъбове и те са заключени,можеш да включиш 4х4 в движение,но ако не са заключени,трябва да слезеш и да ги заключиш преди да включиш4х4.При автоматичните можеш да включиш 4х4 естествено без да слизаш,или спираш,но когато го изключваш,за да се изключи можеш да натиснеш бутона в движение, ефективно ще се изключи като спреш и върнеш малко назад.Друго е положението когато искаш да превключиш от бързи на бавни.ПРЕДПОЛАГАМ,без да знам,е че и в двата варианта за колата/АиБ/трябва да са спрели.Поради това мисля че Б е по добра.Много лесно може да стане като А,но може и да не се наложи.Разбира се не трябва да се забравя,че и двете за да станат годни за сериозен OFF-път,трябва да се променят поне 70%.Споменах този процент без сериозна мотивировка,само на базата на вашите мнения.Затова гласувах за Б.Извинете ме за досадата.Сега като го прочетох маи има много неясни неща,но да се надяваме че ще ги уточним
            Последно редактирано от zari6; 21-12-08, 20:40.

Коментар

Имам А и мечтая за Б Наи скоро време смятам да се здобия с Б и тогава мога да изкажа и моето мнение
              [B][I][U]Ако някои се опита да те засенчи остави го да слънчаса[/U][/I][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от for_ex Преглед на мнение
                Имам А и мечтая за Б Наи скоро време смятам да се здобия с Б и тогава мога да изкажа и моето мнение

Е ти нправо си изказа мнение.Имаш А и мечтаеш за Б.Това не е ли мнение в подкрепа на новата.Ми кажи си го по ясно де,не толкова уклончиво като политик...
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

моето мнение(скромно)е че колите до 98г са по надеждни от новите. карам служебна Х5 2007г и в сервиза вече са ми приятели,постоянно им вися на главите с тази пуста електроника и алуминиево окачване пък едни цени,леле мале
                  Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

За Фронтера А нямам релни впечатления, но за Б, през последната годинка имах щастието да сменя две. Първата (и сегашна) е 2.2Ldti дълга база, втората беше 2.2 бензинка пак същото купе. И двете са Англичанки(а това по мое мнение си е плюс, когато се използва за offroad,но това е друга тема). В моя случаи дизелачката взе голямо надмощие(и по тази причина си я карам вече година).
                    А за да бъда по точен по темата, аз съм за новото.

Коментар

Доволен съм много от моята А
                      Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Ние сме с Фронтера А и за сега сме доволни,е не можеш като си я купиш да не се сменя нещо,като лагери,ремъци... но А е за предпочитане от Б

Коментар

Фронтера след 98г.(Б), е много по-добра.И това важи за всичко, двигатели, ходова част и тн.Да не говорим че са на по-малко години и съответно километри
                          Ама гледам че тука някой си пишат на изуст, ей-така, по-хубава е щото мойта е такава
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                            ... А е за предпочитане от Б

Защо?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                              ...Да не говорим че са на по-малко години и съответно километри
                              Това пък изобщо не е аргумент...мой колега си купи Ауди А4 2003 на 339000км...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Защо?
                                Хм,може би,защото сме взели А,а и вътрешно Б не ми харесва таблото и... незнам, има нещо което не ми допада,но всеки има право на избор,зависи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X