Здравейте,колеги!Днес ми се случи следният проблем-както изчаквах светофара и ми светна чекинг лампата на таблото.Когато потеглих и вдигнах малко по-големи обороти изгасна,и така до следващия светофар(пак светна)Направи ми впечатление,че светва на малки обороти.След известно време светна и остана да свети,усетих,че колата губи пъргавина и не може да се форсира на повече от 4000об.Когатоя изгася и запаля ,лампата изгася,двигателя се форсира нормално,но след малко-същия проблем!Иначе си пали нормално и двигателя работи равномерно.Става въпрос за Фронтера 2,2д-2000г(автоматик)Ако някой може да помогне,моля да сподели.Предварително благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Фронтера 2,2д - светва чека.
Свий
X
-
До: проблем
Първоначално публикуван от mikey Преглед на мнениеЗдравейте,колеги!Днес ми се случи следният проблем-както изчаквах светофара и ми светна чекинг лампата на таблото.Когато потеглих и вдигнах малко по-големи обороти изгасна,и така до следващия светофар(пак светна)Направи ми впечатление,че светва на малки обороти.След известно време светна и остана да свети,усетих,че колата губи пъргавина и не може да се форсира на повече от 4000об.Когатоя изгася и запаля ,лампата изгася,двигателя се форсира нормално,но след малко-същия проблем!Иначе си пали нормално и двигателя работи равномерно.Става въпрос за Фронтера 2,2д-2000г(автоматик)Ако някой може да помогне,моля да сподели.Предварително благодаря!no signature no problems
-
До: Проблем с Фронтера 2,2д - свтва чека.
Здравейте отново!Преди малко ми направи впечатление,че като запаля двигателя лампата светва след около 30 сек. и двигателя не може да се изфорцира на повече от 4000об. На празен ход като подам постепенно газ при около 2500-3000об лампата изгася и двигателя се форсира нормално.Като си махна крака от газта лампата пак светва и не може да се форсира нормално!Утре смятам да отида да закача компютара да видим какво ще покаже!
Коментар
-
До: Проблем с Фронтера 2,2д - светва чека.
Първоначално публикуван от stam Преглед на мнениеда не забравиш да споделиш какъв е резултата от диагностиката,че ми стана любопитно. Иначе да гадаем нема смисъл
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
До: проблем
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеMoже да ти помогне диагностика. Тука врачките са в постоянен отпуск.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Бе бъзикайте го вие момчето, ма на него сигурно му се реве ... Пич, не прехвърля 4000, защото компа минава в авариен режим, а що минава в него, ще каже диагностика. Колегите се майтапят, но си е вярно. От разстояние със същата сигурност можем да познаем и дали котката ти (примерно) е бременна ....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Здравейте,колеги!Днес ходих в сервиза на опел във Варна.Вкараха колата и след 20мин я изкараха.На картата пишеше-възстановяване на вакуумна система(спеца каза,че имало скъсан маркуч и са го подменили)Така или иначе проблема с лампата и тягата на колата се оправи.Още веднъж благодаря на всички за отзивите!
Коментар
-
За всичко ми вземаха 60.00лв.На фактурата,която ми дадоха пишеше 60.00лв труд,нямаше цена за части и не знам сменяли ли са маркуч или са го съединили само,важното е че се оправи!По принцип останах доволен от бързото обслужване.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар