Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подобрения при двигател Х2.2ХЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подобрения при двигател Х2.2ХЕ

Решил съм да добавя някое конче към двигател Х2.2ХЕ на Опел Фронтера А(98г.). Това за което се сетих е изхвърляне на катализатора и запушване на системата за рециркулация на изгорелите газове. Дайте още някоя идея, че забоксувах.

До: Подобрения при двигател Х2.2ХЕ

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
    Решил съм да добавя някое конче към двигател Х2.2ХЕ на Опел Фронтера А(98г.). Това за което се сетих е изхвърляне на катализатора и запушване на системата за рециркулация на изгорелите газове. Дайте още някоя идея, че забоксувах.
    1.Спортен панелен филтър
    2.Смяна изпускателна генерация
    3.Чип
    А т'ва за затапването на ЕГР-а не се занимавай, само ще се вкараш в много голям филм с не особено добри резултати(да не кажа лоши).С горните неща ти гарантирам, че колата ще се промени много и то към добро, за целта ти трябва към 1000лв минимум...другия вариант е:чип, махане катализатор и пак филтър....Повече от т'ва мисля не ти е нужно, че вече отива към цифра, но не и невъзможно, просто в България много малко хора отбират от Екошита, а и всички са го анатемосали за силов тунинг(основно заради скъпия за родния стандарт тунинг)....
    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Чипът не сдухва ли двигателя?

Коментар

Първоначално публикуван от colonel Преглед на мнение
        Чипът не сдухва ли двигателя?
        Сдухва го, демек вкарва му възДУХ и бензин.
        добрите чипове не правят никакви поражения на двигателя, пък и двигател без турбо няма какво толкова да му направиш.
        no signature no problems

Коментар

Има ли колеги с фронтери които да имат чип. И какви са им впечетлтнията?

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            Сдухва го, демек вкарва му възДУХ и бензин.
            добрите чипове не правят никакви поражения на двигателя, пък и двигател без турбо няма какво толкова да му направиш.
            Казваш някъде в поста се крие идеята за няколко коня отгоре?
            Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Абе праи к'вот съм ти писал и си ток и жица.....Изпробано е и резултата е впечатляващ....

Коментар

В чипа при този двигател файда май няма
                http://www.digitaltuning.bg/catalog/...lt.php?id=1095
                Ако и това е истина!

Коментар

13 коня и 26 Nm няма ли да се усетят. Така фронтерката ще има почти 150 коня, което си е доста според мен. Но да падне разхода на гориво се съмнявам.

Коментар

13 коня и 26 Nm няма ли да се усетят. Така фронтерката ще има почти 150 коня, което си е доста според мен. Но да падне разхода на гориво се съмнявам.
                    При нормално каране пада, а 150 коня и идват прекрасно....

Коментар

Здравей,
                      Аз имам чипнат 2.2 ДТИ. При него нещата стоят така - Като я карам в София при 1500-2000 оборота разхода ми е приличен. Почна ли да изпреварвам и да ръчкам - още 2 литра че и отгоре на 100км. Но пък като я настъпиш - самолет! Питай Stifler ...

Поздрави!
                      Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Здравей,
                        Аз имам чипнат 2.2 ДТИ. При него нещата стоят така - Като я карам в София при 1500-2000 оборота разхода ми е приличен. Почна ли да изпреварвам и да ръчкам - още 2 литра че и отгоре на 100км. Но пък като я настъпиш - самолет! Питай Stifler ...

Поздрави!
                        При дизела е ясно, пък и е пробвано

Коментар

Ами комбинацията газов инжекцион + чип как ви се струва?

Коментар

Ами комбинацията газов инжекцион + чип как ви се струва?
                            Безумно безсмислена.
                            Газовия инжекцион можеш да си го чипваш по 5 пъти на ден, само ти трябва интерфейсен кабел и софтуера, който ще ти го дадат там откъдето си земеш газовия инж.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              Безумно безсмислена.
                              Газовия инжекцион можеш да си го чипваш по 5 пъти на ден, само ти трябва интерфейсен кабел и софтуера, който ще ти го дадат там откъдето си земеш газовия инж.
                              Съмнявям се някой да даде софтуер. Нали и майсторите са хора, и те трябва да взимат по някой лев за настройки.
                              Но се замислям сам да си намеря кабел и програма. Пък като омажа настройките на компа, ще отида при газаджиите да ми ги оправят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X