има ли опел фронтера 2.0 спорт блокаж на деферинциалите и ако има как се включва и как се изключва
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете за Фронтера (въпрос за блокаж)
Свий
X
-
Re: pomognete za opel frontera
Първоначално публикуван от MARINHAKERima li opel frontera 2.0 sport blokaj na deferincialite i ako ima kak se vklyo4va i kak se izklyo4va
и пиши на кирилица.
и ползвай търсачката.
иначе по въпроса си зависи от модела, по принцип няма но на някой има заден LSD диференциал като опция, не се включва и не се изключва всичко сам си прави (ако е здрав).no signature no problems
-
не мога да разбера защо идеала за проходим джип е да има "блокажи"
Джиповете с блокажи са по-скоро изключение, отколкото правило...
преди месец бях паркирал на Мальовица в една пряспа поради липса на места в иначе платения паркинг и заседнах по корем... съвсем малко не му стигаше да излезе и извиках едни момчета да бутнат... а те викат "включил ли си БЛОКАЖИТЕ"ми не аз съм дръпнал ръчната и ви бъзикам
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/не мога да разбера защо идеала за проходим джип е да има "блокажи"
преди месец бях паркирал на Мальовица в една пряспа поради липса на места в иначе платения паркинг и заседнах по корем... съвсем малко не му стигаше да излезе и извиках едни момчета да бутнат... а те викат "включил ли си БЛОКАЖИТЕ"ми не аз съм дръпнал ръчната и ви бъзикам
no signature no problems
Коментар
-
Такива са безнадежни, особено в спор. Обаче преди време измислих всепобеждаваща технология. Като не ще да слуша кво му пее радиото, почвам да му набутвам подсказващи въпроси. Аз съм глупак, той знае, да ме светне кое и как. Колкото и да е странно, обикновено след няколко минути у повечето се появява известна осмисленост в погледа и дори нещо проумяват.
Не се чудете, вярата е много странно и устойчиво нещо. А комбинирана с вродена искрена глупост ... Колко века вече човеците знаят как е направена Вселената, а някой още се занимава с богове и астрологии ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanaticТедо повечето хора които не са карали 4х4 си мислят че всички имат блокаж и че това всъщност е 4х4 аз преди няколко дена спорих с един младеж че 4L не значи блокаж, ама така и не го убедих
Определено блокажът има педимство, но на моето АТВ за 2250 км. съм го ползвал само двапъти, но не и при затъване, а когато някоя от предните ми гуми е във въздуха.
Най-добре модератора да премести темата в 4х4.
Коментар
-
Ами имаме си модератори, да преместят темата при автомобилите 4Х4.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GeorgiATVНа фромтерите не се ли въртеше с някъв ключ на главината отпред.
Извинете ако пиша глупости просто ... с джиповете не съм много на ти.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/Първоначално публикуван от GeorgiATVНа фромтерите не се ли въртеше с някъв ключ на главината отпред.
Извинете ако пиша глупости просто ... с джиповете не съм много на ти.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/не мога да разбера защо идеала за проходим джип е да има "блокажи"
)))
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар