Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете за Фронтера (въпрос за блокаж)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете за Фронтера (въпрос за блокаж)

има ли опел фронтера 2.0 спорт блокаж на деферинциалите и ако има как се включва и как се изключва
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Re: pomognete za opel frontera

Първоначално публикуван от MARINHAKER
    ima li opel frontera 2.0 sport blokaj na deferincialite i ako ima kak se vklyo4va i kak se izklyo4va
    Колега темата ти е в ATV ??
    и пиши на кирилица.
    и ползвай търсачката.
    иначе по въпроса си зависи от модела, по принцип няма но на някой има заден LSD диференциал като опция, не се включва и не се изключва всичко сам си прави (ако е здрав).
    no signature no problems

Коментар

не мога да разбера защо идеала за проходим джип е да има "блокажи"

Джиповете с блокажи са по-скоро изключение, отколкото правило...

преди месец бях паркирал на Мальовица в една пряспа поради липса на места в иначе платения паркинг и заседнах по корем... съвсем малко не му стигаше да излезе и извиках едни момчета да бутнат... а те викат "включил ли си БЛОКАЖИТЕ" ми не аз съм дръпнал ръчната и ви бъзикам
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/

преди месец бях паркирал на Мальовица в една пряспа поради липса на места в иначе платения паркинг и заседнах по корем... съвсем малко не му стигаше да излезе и извиках едни момчета да бутнат... а те викат "включил ли си БЛОКАЖИТЕ" ми не аз съм дръпнал ръчната и ви бъзикам
        Тедо повечето хора които не са карали 4х4 си мислят че всички имат блокаж и че това всъщност е 4х4 аз преди няколко дена спорих с един младеж че 4L не значи блокаж, ама така и не го убедих
        no signature no problems

Коментар

Такива са безнадежни, особено в спор. Обаче преди време измислих всепобеждаваща технология. Като не ще да слуша кво му пее радиото, почвам да му набутвам подсказващи въпроси. Аз съм глупак, той знае, да ме светне кое и как. Колкото и да е странно, обикновено след няколко минути у повечето се появява известна осмисленост в погледа и дори нещо проумяват.
          Не се чудете, вярата е много странно и устойчиво нещо. А комбинирана с вродена искрена глупост ... Колко века вече човеците знаят как е направена Вселената, а някой още се занимава с богове и астрологии ...

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
            Тедо повечето хора които не са карали 4х4 си мислят че всички имат блокаж и че това всъщност е 4х4 аз преди няколко дена спорих с един младеж че 4L не значи блокаж, ама така и не го убедих
            То да е нещо друго да му го надиеш, ама акъл...
            Определено блокажът има педимство, но на моето АТВ за 2250 км. съм го ползвал само двапъти, но не и при затъване, а когато някоя от предните ми гуми е във въздуха.

Най-добре модератора да премести темата в 4х4.

Коментар

То е общо-взето еквивалентно. Общото е много голямата разлика в натоварването на двете колела.

Коментар

На фромтерите не се ли въртеше с някъв ключ на главината отпред.

Извинете ако пиша глупости просто ... с джиповете не съм много на ти.
                The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

Ами имаме си модератори, да преместят темата при автомобилите 4Х4.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от GeorgiATV

м-да-а... това дето се върти отпред не са блокажи, а вкл/изкл задвижването на предния мост...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от GeorgiATV

м-да-а... това дето се върти отпред не са блокажи, а вкл/изкл задвижването на предния мост...
                      само дето няма такива фронтери ( фабрично са автоматични хъбовете )
                      no signature no problems

Коментар

И мен така ме бутаха и ми казваха "тръгвай на втора" - пък аз бях с автоматик)))
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

преместете темата
                          IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

момчета, благодаря за отговорите и коментарите относно блокажа Но аз питах не за хъбовете а защо като като включа предния мост понякога направо спира на завой.Би трябвало да има блокаж на някои от деференциалите.Предварително ви благодаря за отговорите
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Би трябвало .................... на централния (средния)!
                              RB Patrol Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X