Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатката ли се счупи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Раздатката ли се счупи?

Здравейте, колата ми е Фруктиера, 2,0и, 1996г., къса база. Следната ситуация - включвам бавни, тръгвам на 1-ва и катеря стръмен байр. След 20-30 метра се чува сериозен удър и оставам все едно съм на свободна. Скоростен лост е на 1-ва, а малкото лостче седи между 4Н и 4L. Включвам отново бавни и като надвиша 3000 оборота отново удър и изключва.
    След това държа малкия лост на бавни с ръка и се движи, но пусна ли лоста отскача в средно положение и овисвам....
    При бързи и заден мост лоста си седи на място без да го държа с ръка.

Моля, кажете каква може да е причината?

Принципно на разходка често ползвам бавните, но това не се беше случвало
    Светът на Владо

До: Раздатката ли се счупи?

Е,щом изключва....лошо,ще трябва да се отваря.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Време беше...
      Абе още не се е унищожила съвсем,та с повече късмет само ремонт.
      Майсторите вече ги знаеш,та и телефони не е необходимо да пиша.
      Успех с ремонта,дано е лек,че снега идва ...а без теб зимата в планината няма да е същата.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Лесно ли се сваля за ремонт? В сми понеделник започвам монтаж на лебедка и да знам след това горе-долу колко време ще отнеме раздатката? Мерси на всички
        Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
          Лесно ли се сваля за ремонт? В сми понеделник започвам монтаж на лебедка и да знам след това горе-долу колко време ще отнеме раздатката? Мерси на всички
          Владенце време и беше на Фруктиерата,като време е много относително понятие.Има майстори които ще я свалят и оправят и отново ще я качат за един ден,а други могат да те мотат седмица та и повече.Иначе като цяло работата не е кой знае колко трудоемка

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
            Владенце време и беше на Фруктиерата,като време е много относително понятие.Има майстори които ще я свалят и оправят и отново ще я качат за един ден,а други могат да те мотат седмица та и повече.Иначе като цяло работата не е кой знае колко трудоемка
            Това е добре, моя надали ще ме бави щом не е толкова много работа
            Иначе от фруктито много съм доволен за сега Тъкмо като я вкарам в сервиза да ми оправят всичко което има... разни шарнири и каквото друго открият
            Преди да съм я счупил тотално ми остава една лебедка да сложа
            Светът на Владо

Коментар

Колега сподели какъв е бил проблема и как си го отстранил,ако може и с снимков материал.Благодаря.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                Колега сподели какъв е бил проблема и как си го отстранил,ако може и с снимков материал.Благодаря.

Поздрави
                Като влезна в сервиза ще споделя къде е проблема Да видим как ще се оправи, дано е лесно
                Светът на Владо

Коментар

Преди малко говорих с майстора ми, обаче той си мести сервиза и чак началото на декември може да ме вземе Може ли да ми препоръчате майстор? Къде да отида и да ми оправят раздатката? Благодаря много!
                  Светът на Владо

Коментар

Преди малко говорих с майстора ми, обаче той си мести сервиза и чак началото на декември може да ме вземе Може ли да ми препоръчате майстор? Къде да отида и да ми оправят раздатката? Благодаря много!
                    Лозан.
                    no signature no problems

Коментар

Нема'а са пуашиш, проблемът ти е малък . Иди при Лозан и ще ти я оправи.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Говорих с Лозан. Разбрахме се утре да се чуем, за да каже кога ще му е удобно да му закарам колата Ще ви държа в течение как се развива ремонта
                        Светът на Владо

Коментар

Говорих с Лозан. Разбрахме се утре да се чуем, за да каже кога ще му е удобно да му закарам колата Ще ви държа в течение как се развива ремонта
                          Успех!

Коментар

Сутринта оставих джипката при Лозан. Да видим какво ще излезе. Ще пиша, когато имам информация.
                            Светът на Владо

Коментар

хубава фронтера, днес е видях при Лозан
                              Three witches watch three Swatch watches.
                              Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X