Обява

Свий
Няма добавени обяви.

водна помпа - фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• водна помпа - фронтера Б

Та миналата събота ми изчегърта водната помпа. Преди смяната колата лесно достигаше до 100-те градуса и включваше перка. Вчера ходих за риба минах 10 - 15 км. по черен път с 10 км\h и не включи перката. Странното в цялята работа е че витлата на старата помпа изглеждат все едно съм ги шлайфал с флекс, даже са посинели от нагряване.
    снимки
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PB090008.jpg
Прегледи:1
Размер:158.1 КБ
ID:5846740

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PB090011.jpg
Прегледи:1
Размер:161.2 КБ
ID:5846741

До: водна помпа - фронтера Б

На какви парички я намери и откъде?

Коментар

Първоначално публикуван от stam Преглед на мнение
      На какви парички я намери и откъде?
      бях на зор и я взех от вносителя ушким GM на кви пари ме е срам да кажа.
      После кат се разрових я намерих в drive.bg за 68 лева намалена от 78 пише че е английска поръчваш и след ден два иде.

Коментар

Поздрав за инфото с пожелание за много безаварийни километри.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Помпата със сигурност става и за "Фронтера" А.Моята я сменях и е едно към едно със тази на снимката.

Коментар

Първоначално публикуван от GOSHKO135 Преглед на мнение
            Та миналата събота ми изчегърта водната помпа. Преди смяната колата лесно достигаше до 100-те градуса и включваше перка. Вчера ходих за риба минах 10 - 15 км. по черен път с 10 км\h и не включи перката. Странното в цялята работа е че витлата на старата помпа изглеждат все едно съм ги шлайфал с флекс, даже са посинели от нагряване.
            снимки
            [ATTACH]54390[/ATTACH]

[ATTACH]54391[/ATTACH]
            Колега,какъв ти е двигателя?

Коментар

Първоначално публикуван от zari6 Преглед на мнение
              Колега,какъв ти е двигателя?
              2.2 EKOTEK

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                2.2 EKOTEK
                бензин
                Колеги без да искам ви излъгах; Вчера минах през центъра на София в задръстванията и Фронтерата продължава да загрява в градско каране, почвам и аз ходене по мъките.

Коментар

бензин
                  Колеги без да искам ви излъгах; Вчера минах през центъра на София в задръстванията и Фронтерата продължава да загрява в градско каране, почвам и аз ходене по мъките.
                  I koe те кара да мислиш,че колата не трябва да загрява в задръстванията???Аз съм постоянно в центъра и чести чувам перките да се включват,което ме радва,значи системата е в ред.Потдържа ми температурата в нормален работен режим...
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                    I koe те кара да мислиш,че колата не трябва да загрява в задръстванията???Аз съм постоянно в центъра и чести чувам перките да се включват,което ме радва,значи системата е в ред.Потдържа ми температурата в нормален работен режим...
                    Рязко (за няколко минути) качва до 100 и един два градуса включва перката и връща до към 90, като качи към 100 нема парно после се оправя абе баш както го е описал колегата дето търси датчика на перката та затова следих тая тема с интерес ама нема продължение. Днес купих нова капачка на радиатора уж оригинална - 33 лева ще я сменям ама се съмнявам да се оправи.

Коментар

.. Днес купих нова капачка на радиатора уж оригинална - 33 лева ще я сменям ама се съмнявам да се оправи.
                      И мен.
                      Качването на температурата до 100 гр. не е проблем. Проблем е изчезването на парното.
                      no signature no problems

Коментар

Аз бих казал, че или прави въздушна възглавница или радиатора е запушен. При мен беше радиатора.
                        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Ако радиаторът е запушен, ще загрява през цялото време. Щом изчезва топлото по време на най-високата температура, 99,99 % съм убеден, че е издухана гарнитура или спукана глава ....
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Ако радиаторът е запушен, ще загрява през цялото време. Щом изчезва топлото по време на най-високата температура, 99,99 % съм убеден, че е издухана гарнитура или спукана глава ....
                            За мое най-голямо съжаление вероятно си прав. Дано поне да е първото, че ако е пукната главата ни ми се мисли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X