колеги може ли някой да ми каже какво индикира лампата на арматурното табло със символ (р)и(!) освен ръчната спирачка .Проблема е че при неравен терен когато се заклати колата или се завърти кормилото рязко последователно в двете посоки светва тази лампа за извсно време.фронтерата е 96г. 2000бензин
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свети ми лампата за ръчната.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: свети ми лампата
Първоначално публикуван от huk Преглед на мнениеколеги може ли някой да ми каже какво индикира лампата на арматурното табло със символ (р)и(!) освен ръчната спирачка .Проблема е че при неравен терен когато се заклати колата или се завърти кормилото рязко последователно в двете посоки светва тази лампа за извсно време.фронтерата е 96г. 2000бензинNissan Navara D22 YD25 Double Cab
-
До: свети ми лампата
Първоначално публикуван от huk Преглед на мнениеколеги може ли някой да ми каже какво индикира лампата на арматурното табло със символ (р)и(!) освен ръчната спирачка .Проблема е че при неравен терен когато се заклати колата или се завърти кормилото рязко последователно в двете посоки светва тази лампа за извсно време.фронтерата е 96г. 2000бензинno signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар