колеги може ли някой да ми каже какво индикира лампата на арматурното табло със символ (р)и(!) освен ръчната спирачка .Проблема е че при неравен терен когато се заклати колата или се завърти кормилото рязко последователно в двете посоки светва тази лампа за извсно време.фронтерата е 96г. 2000бензин
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свети ми лампата за ръчната.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: свети ми лампата
Провери си нивото на спирачната течност колега...Първоначално публикуван от huk Преглед на мнениеколеги може ли някой да ми каже какво индикира лампата на арматурното табло със символ (р)и(!) освен ръчната спирачка .Проблема е че при неравен терен когато се заклати колата или се завърти кормилото рязко последователно в двете посоки светва тази лампа за извсно време.фронтерата е 96г. 2000бензинNissan Navara D22 YD25 Double Cab
-
До: свети ми лампата
Да си долееш спирачна течност. Това индикира.Първоначално публикуван от huk Преглед на мнениеколеги може ли някой да ми каже какво индикира лампата на арматурното табло със символ (р)и(!) освен ръчната спирачка .Проблема е че при неравен терен когато се заклати колата или се завърти кормилото рязко последователно в двете посоки светва тази лампа за извсно време.фронтерата е 96г. 2000бензинno signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар