Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо ми светва лампата на бензина/2 част/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо ми светва лампата на бензина/2 част/

Темата е стара но има развитие по въпроса затова реших да я пусна може да е от полза на някой. Обясних в първата част, че ми гори бензин и газ.Реших ,че е така заради движението на стрелката на бензина и светването на лампата за резерва.Прочитайки всички мнения от форума отидох до фирмата с цел да ги нахокам какво са направили. Обаче....Там се срещнах с човека лично поставил моята уредба! Според него има един единствен начин да ми пропуска малко бензин и това е ако някоя от инжекциите не ми затваря..Само тогава обясни подробно за какво става въпрос и ми препоръча първо да покарам на бензин с добавка за прочистване на дюзи..ако не стане да отида да ми сложат реле да изключване на бенз.помпа при преминаване на газ. И така отидох, купих и налях малко от добавката /незнам колко бензин имам в резервоара/ карах около 100 км..НИЩО..На другият ден тръгнах на дълъг път..И се почна..Стрелката тръгна НАГОРЕ..налях около 10 литра бензин след 600 км стрелката ми сочи едно деление преди FULL Сега като си мисля или не ми е горяла бензин а аз съм наливал по 10 литра и съм го напълнил/резервоара/ или бензиномера ми е прецакан или моята кола в движение абсорбира бензин от въздуха и ми пълни резервоара..Иска ми се да е последното
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

До: Защо ми светва лампата на бензина/2 част/

Този проблем според мен идва от поплавъка в резервоара и неговия реостат или измервателния уред /стралката/.
    Досега вървеше на долу,а сега тръгна на горе....баси и феномена...Отваряй сондата колега....ако те дразни де,ако не и така можеш да си я караш джипката...
    Успех.

Коментар

До: Защо ми светва лампата на бензина/2 част/

Хмм.Възможно е да е от поплавъка.Имал съм този проблем преди години с една нива.Също подобен проблем клапана за спиране на бензина при газ.уредба не затваряше добре и като работеше на газ гореше и бензин.Реших проблема много лесно и ефикасно оттогава смених ...........................вида на горивото нафта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X