То не беше скърцане, не беше хлопане и тракане. Целия капак е направен толкова идиотски, че нямам думи. Незнам кой го е мислил ама не е вложил грам усет. Всичкото пластмаса се държи за стойката на 1 ЕДИН болт. Е бива ли поне три,четири болта да не сложат та да се закрепи като хората. Само дано не ми гепят резервната гума сега. Макар, че тоя капак аз го отварях с ножче от нокторезачка за 30 сек.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Махнах си капака на резервната гума
Свий
X
-
До: Махнах си капака на резервната гума
Не, всичко е по-тъпо, както обикновено.
Продават се в магазините за сини габарити тип Стрийтмания, и в просветените гумаджийници. Идиотското е че се продават в комплект по четири, всеки комплект със собствен ключ. За петото колело разбира се няма.
Ти трябва да си с гайки, не с болтове, ама все тая.
Коментар
-
Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнениеТо не беше скърцане, не беше хлопане и тракане. Целия капак е направен толкова идиотски, че нямам думи. Незнам кой го е мислил ама не е вложил грам усет. Всичкото пластмаса се държи за стойката на 1 ЕДИН болт. Е бива ли поне три,четири болта да не сложат та да се закрепи като хората. Само дано не ми гепят резервната гума сега. Макар, че тоя капак аз го отварях с ножче от нокторезачка за 30 сек.
Поздрави!Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI
Коментар
-
Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнениеКогато се качих за първи път на моята и аз усетих неприятните звуци от пластмасовата кутия на резервната гума. Слезнах, намерих едно парче от дърво и го мушнах между капака и основата. Даже още не я бях купил а само я оглеждахме. После "монтажа" претърпя ъпгрейт с някакво парче пресован дунапрен. Три месеца вече си стои и няма хлопане и тракане.
Поздрави!Nissan Navara D22 YD25 Double Cab
Коментар
-
Само да ви запозная и с още нещо!При мен има непиятни звуци и от това че тежината на гумата е спукала една от подсилващите греди вътре във вратата!То не е скърцане не е пукане!Заварявах го и се оправи но.....само за извесно време!Сега пак е след ремонт и е добре пак ще видим до кога!Просто знаите че и този проблем го има!
Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеИ моята врата яко трака на ламарина, ако имаш възможност да качиш снимки как си решил проблема ще е много добре.
Благодаря предварително.Мога само да ти кажа че се смъква всичко (Прозорец,кора и т.н.)Като махнеш всичко през тех. отвори се виждат гредите!При мен даже се наложи да достегна болтовете
които държат стоиката!(ползва се шестограм).А решаването става с телоподаващото.....до следващия път!За сега след 2 заваряване държи вече 2 година!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнениеА решаването става с телоподаващото.....до следващия път!За сега след 2 заваряване държи вече 2 година!
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеЗора е да разбера къде да заварявам.
Ооооооо не се претесняваи то си личи!И то доста си личи!А е и очеизваждащоRange Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеИ моята врата яко трака на ламарина, ако имаш възможност да качиш снимки как си решил проблема ще е много добре.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнениеСамо дано не ми гепят резервната гума сега. Макар, че тоя капак аз го отварях с ножче от нокторезачка за 30 сек.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар