Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mай проблем с дифа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Mай проблем с дифа

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
    КОЛЕГИ ВЕЧЕ Е СРАМНО .умните японци са гравирали пробката който не знае чете,поне .на всички фронтери скоростите са със 10/40 пълна синтетика,ако някой не вярва да погледне какво пише на пробката за наливане на маслото,
    Да сега се сетих, че веднъж ти ми показваше, че на пробката пише USE ONLY ENGINE OIL.
    Aма да не забравяме, че все пак масларите са поне доценти по образование и те знаят най-много.
    Ей жалко че не сме в Америка да го осъдиш един такъв и да ти купи не нова скоростна а нов джип.
    no signature no problems

Коментар

До: Mай проблем с дифа

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
      КОЛЕГИ ВЕЧЕ Е СРАМНО .умните японци са гравирали пробката който не знае чете,поне .на всички фронтери скоростите са със 10/40 пълна синтетика,ако някой не вярва да погледне какво пише на пробката за наливане на маслото,
      Ми на мойта пише Opel
      Сега сериозно към младите колеги : Аз като почнах да посещавам този форум имах куп въпроси за Фронтерката . Но преди да почна да пиша тук 3 месеца само четох , без да питам нищо ! На по-голяма част от въпросите просто намерих отговорите - препатилите колеги са дали съвети. Колеги , четете преди да питате щото за основните неща повторението стана досадно вече.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X