Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся схема!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Търся схема!

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
    Благодаря за отговора! След доста ровене по сайтове успях да разбера какво представлява тази схема!
    Допълнително монтирана така наречена сандвич плоча със вграден термостатичен термостат-какво име а? Монтира се върху леглото на филтъра и се притяга със по-дълъг фитинг на който се навива филтъра. Самият фитинг се завива на щатният такъв който е на помпата. Уплътнението е О-пръстен или такъв ,но със правоъгълно сечение.
    Това може да бъде монтирано на почти всички двигатели , стига да има място за филтъра защото се повдига около 3 см. Охлаждащ радиатор, два маркуча и си готов. Продават готови китове за монтаж.
    Утре смятам да сменя О- пръстена и да си реша завинаги проблема със доливането на масло!

Колега, минало е вече много време,обаче в момента съм със същия проблем.Понеже не намирам нещо този О пръстен,да те питам,след интервенцията със силикона,имал ли си проблем с теча след това .

Коментар

Аз купих О-пръстен от магазин за лагери и семеринги за 0.80ст.от Ямбол.В София ще продават на много повече места,потърси.Това със силикона е компромисен вариант.
      Управлява
      ЛР Дискавъри 1 300tdi
      Вектра А C20XE

Коментар

От: Търся схема!

Това със силикона не работи
        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от khk Преглед на мнение
          Аз купих О-пръстен от магазин за лагери и семеринги за 0.80ст.от Ямбол.В София ще продават на много повече места,потърси.Това със силикона е компромисен вариант.
          О пръстена обикновен гумен ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от huk Преглед на мнение
            О пръстена обикновен гумен ли е?
            От маслоустойчива гума е (обикновенната ще се размекне от маслото).
            Управлява
            ЛР Дискавъри 1 300tdi
            Вектра А C20XE

Коментар

Първоначално публикуван от huk Преглед на мнение
              Колега, минало е вече много време,обаче в момента съм със същия проблем.Понеже не намирам нещо този О пръстен,да те питам,след интервенцията със силикона,имал ли си проблем с теча след това .
              Здравей
              Ами този номер със силикона все още работи и за това не съм пипал там втори път!
              Но ако намериш гумата сменяй, ти знаеш много добре че новото си е ново!
              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Здравей
                Ами този номер със силикона все още работи и за това не съм пипал там втори път!
                Благодаря колега,все пак намерих въпросния пръстен във един магазин в люлин,където ми го извадиха даже по каталог със снимка на компонентите на маслоохладителя.Теча определено спря.Ако има някой заинтересован за магазина и не е против правилата ще напиша къде се намира.

Коментар

при мен работи година и половина вече,макар ,че съм намерил оригинален пръстен,но ше се сменя когато протече пак
                  Здравей
                  ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
                  Grand Cherokee 2.7
                  GSM 0888148630

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X