Защо ми светва лампата на бензина...Паля ба бензин,минавам на газ и си карам...ако преди това съм сложил 10 литра бензин след 250 км лампата на бензина ми светва...Защо...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо ми светва лампата на бензина.
Свий
X
-
До: Защо ми светва лампата на бензина.
Или имаш теч от резервоара, или някой ти пие бензина
Освен клапана за бензина да не дозатваря?!?!Ма тогава ще имаш и други осезаеми проблеми...не ми се вярва, странно!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
-
На една приятелка на хлОпелчето и правеше същите мизерийки,демек харчеше хем гЪз хем по малко бензин.След смяна на почти цялата газова система се оказа че проблема бил в ключето от където се прехвърля гЪзтаПросто трябва да идеш при някой майстер
Коментар
-
Здрасти,имах същия проблем,но го реших бързо,та ако мога да ти бъда полезен-провери релето,което управлява газовия клапан.Трябва да има светлинна индикация,че работи,ако не,смесва газ и бензин,моето е монтирано вътре в коша.Мога и да мина да го видя.Поздрави
Коментар
-
Зависи каква ти е газовата, но предполагам, че е без бензинов клапан. По-модерните газови са така. Единственото което се сещам някой смотаняк да ти е монтирал газовата и да не е сложил реле на дюзите. И те да си работят постоянно... незнам дали е възможно но просто преполагам. Другия вариант е да имаш теч някъде по бензинопровода а помпата си работи постоянно и да си сълзи по малко без да мирише... Провери си тези неща и докладвай.no signature no problems
Коментар
-
Сърдечно благодаря момчета...Забелязах че като я запаля има едно силно чаткане като от реле или клапан за около 3-4 минути...а къде да го търся това реле..
Газовото е инжекцион''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеСърдечно благодаря момчета...Забелязах че като я запаля има едно силно чаткане като от реле или клапан за около 3-4 минути...а къде да го търся това реле..
Газовото е инжекционno signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнениеМай хал хабер намаш за какво говориш. Така обяснено много трудо ще получиш правилен съвет.no signature no problems
Коментар
-
Газовото е газова уредба за инжекционен двигател сложих снимки на
един от постовете...някои питаше какво газово да сложи...Платих 1300 лв Марката е Ландини..''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Газов инжекцион ти е , спомням си поста и снимките. Аз питах за едно приятелче ( но той се отказа и си сложи обикновено АГУ ). А
ти няма да е зле да отидеш при хората , които са ти я монтирали. Нали все пак дават някаква гаранция. Най добре те да я погледнат , щото настройките стават с лап-топа.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=39816
Преди седмица смених маслото на задния диф /събра 2.85л/ та от лявата му страна се беше стичало нещо..Питах се какво ли е и сега си мисля да поогледам подробно дали да не минава оттам бензинопровод..някъде отгоре...Последно редактирано от green; 18-09-08, 07:45.''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Аааа трябва си ясновидец.... или поне да си записваме кой какво кара и къде е пускал снимки.
Сега сериозно. При положение, че си с газов инж. е много вероятно компа да си е затрил настройките и от там да не подава правилен сигнал на дюзите за бензина.... малко говоря наизуст но просто разсъждавам. Най-добре да си отидеш при газаджиите както ти написаха по-горе. Мисля че с един газ-анализатор ще ти хванат дали имаш изгаряне и на бензин.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар