Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къси и дълги светлини на Фронтера КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къси и дълги светлини на Фронтера КБ

1. "Схема на свързване на Н4 при управлени с положително напрежение"
    Ама щом питаш намери някой да ги сложи

Коментар

Благодаря
      Светът на Владо

Коментар

Привет, откъде взе комрлекта? Какъв е? Цена? Сподели и мен ме вълнува. Предполагам Н4 би-ксенон, колко К взе? Обикновенно дават по-голяма гаранция ако го монтира продавача /вносителя/.

Коментар

Аидеее имаме си 2-а ксенонизирана фронтера в клуба
          Колко К-а взе?
          Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

6000 k.

Коментар

Първоначално публикуван от Oldman Преглед на мнение
              Привет, откъде взе комрлекта? Какъв е? Цена? Сподели и мен ме вълнува. Предполагам Н4 би-ксенон, колко К взе? Обикновенно дават по-голяма гаранция ако го монтира продавача /вносителя/.
              Лъчо уреди комплекта Ето това е: http://luxima.bg/index.php?&tid=1&vid=&pid=56. Имах проблеми с монтажа, поради някакви обърквания в ел. системата на колата.
              Странното е, че на къси маса и + са си на мястото, а на дълги се сменят маса и + на клемите (стават противоположните клеми). А по този начин ксенончето свети само на къси Отне ми почти цял ден да го излъжа
              Светът на Владо

Коментар

Пожелавам ти успех и много "светли" километри, но ако не греша това е китайско, не е ли височка цената /почти двойна/?

Коментар

Първоначално публикуван от Oldman Преглед на мнение
                  Пожелавам ти успех и много "светли" километри, но ако не греша това е китайско, не е ли височка цената /почти двойна/?
                  Мерси за пожеланията Предполагам са китайски, но за цена под 300лв... надявам се да излезнат сполучливи Ще докладвам пак, за сега всичко е ок
                  Светът на Владо

Коментар

Ксеноните вече преминаха 1-вия тест успешно Първите впечатления са много добри. В събота замръкнах в Стара планина и се представиха идеално. Светлината, а от нея и видимостта са силно подобрени в сравнение със стандартните халогенни крушки.
                    Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                      Лъчо уреди комплекта Ето това е: http://luxima.bg/index.php?&tid=1&vid=&pid=56. Имах проблеми с монтажа, поради някакви обърквания в ел. системата на колата.
                      Странното е, че на къси маса и + са си на мястото, а на дълги се сменят маса и + на клемите (стават противоположните клеми). А по този начин ксенончето свети само на къси Отне ми почти цял ден да го излъжа
                      Въпроса е с реле ли го излъга? или пуска нов + от оригиналното реле за фаровете?
                      no signature no problems

Коментар

+ и - както си е на къси, след това изолирах 3-тия кабел, а на негово място с ключе + от късите. Ключето едновременно включва и 2-та фара на дълги
                        Светът на Владо

Коментар

+ и - както си е на къси, след това изолирах 3-тия кабел, а на негово място с ключе + от късите. Ключето едновременно включва и 2-та фара на дълги
                          Какво е това ключе? някъде вътре си си монтирал още едино цк.ключе за дългите специално ли?
                          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            Какво е това ключе? някъде вътре си си монтирал още едино цк.ключе за дългите специално ли?
                            Точно. Най-обикновен прекъсвач
                            Светът на Владо

Коментар

Точно. Най-обикновен прекъсвач
                              Toва мен не ме урежда.
                              Някой има ли идея как да се монтира Bi-xenon без да се пуска допълнителен ключ вътре във фронтерата? Дали няма да стане с реле?
                              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                                Toва мен не ме урежда.
                                Някой има ли идея как да се монтира Bi-xenon без да се пуска допълнителен ключ вътре във фронтерата? Дали няма да стане с реле?
                                Колега по последни спомени на Влади Фронтерката имаше проблеми с тоците затова се наложи да изкарва отделно ключе.Мисля ,че ако на твойта всичко и е наред нямаш никакъв проблем да го монтираш и да си управляваш фаровете с техния си ключ без да правиш допълнителни щуротийки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X