харесах Монтерей д. база дизел. Имам малко инфо от мобиле.. доста пътувам но предимно по асфалт.. Търся мнения.....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
да или не Монтерей за мен ??
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: да или не Монтерей за мен ??
Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнениехаресах Монтерей д. база дизел. Имам малко инфо от мобиле.. доста пътувам но предимно по асфалт.. Търся мнения.....
Мойто мнение е монтерей за теб ДА.no signature no problems
-
Машината е дълга база, 95 г, 3.1 мотор, без клима. Цена 8000.... Сравнявах с мобиле ,малко висока ми се вижда ??? Пътувам всеки ден средно 150 - 200 км Варна - Обз - Сл. бряг... Вече живея в селска къща / снегопочистване../... Е затова съм тръгнал да търся джипка... а може би е по-добре кола 4х4 ??
Николай
VITARA 1.6, 93 къса кабр
КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002
Коментар
-
Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнениеМашината е дълга база, 95 г, 3.1 мотор, без клима. Цена 8000.... Сравнявах с мобиле ,малко висока ми се вижда ??? Пътувам всеки ден средно 150 - 200 км Варна - Обз - Сл. бряг... Вече живея в селска къща / снегопочистване../... Е затова съм тръгнал да търся джипка... а може би е по-добре кола 4х4 ??
no signature no problems
Коментар
-
В интерес на истината, няма кал и коловози.. Това ми е проблема и трябва да го реша скоро ? кола 4х4 или джипкаготина си е мисалта за джипка /преди време 2 год карах Корандо, но беше новичко/, вапросът е има ли смисъл ??? Не ми остава време за скитане по гори и планини...
Николай
VITARA 1.6, 93 къса кабр
Коментар
-
е с тези 200 км. на ден наистина ,че е по-добри нещо като Субару, ама все пак...има и други параметри, като например обем на полезен товар-няма нещо сравнимо с джипче дълга база, сравнявял съм го и с големи комбита напр. ауди 100-е просто е несравнимо, също и комфорт на пътуващите , особено отзад ако са по-големки...и много други "дребни предимства". Иначе "Монтерей" си е екзотика все още за нас, ама то и аз като си взех Фронтерката имаше още една-две като нея във Варна, така,че не бой се, пък и този двигател доколкото знам е доста надежден.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнениеВ интерес на истината, няма кал и коловози.. Това ми е проблема и трябва да го реша скоро ? кола 4х4 или джипкаготина си е мисалта за джипка /преди време 2 год карах Корандо, но беше новичко/, вапросът е има ли смисъл ??? Не ми остава време за скитане по гори и планини...
no signature no problems
Коментар
-
Действително погледнато като раэход си абс правОт днес ще се оглеждам эа кола 4х4; эа сега субару и ауди ... може би пасат ? эа други ....
а эа хитрините ще питам по късно
Николай
VITARA 1.6, 93 къса кабр
Коментар
-
Напълно съгласен. Колкото и да е готина мисълта за джип, при ежедневно каране на по дълги разстояния и то Варна-Сл. бряг отвсякъде ще ти е по добре с т. нар. олл роад автомобил. За разходи по поддръжка и гориво няма смисъл да говорим.
Коментар
-
Незнам този двигател 3.1 дали е като моят,но едва ли е много по различен,при 200км на ден и 13 среден !!! разход,незнам какво работиш,обаче се замисли добре.TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнениеДействително погледнато като раэход си абс правОт днес ще се оглеждам эа кола 4х4; эа сега субару и ауди ... може би пасат ? эа други ....
а эа хитрините ще питам по късно
no signature no problems
Коментар
-
Определено таэи дискусия сериоэно наклони веэните.. Ръководя строежи, вярно че горивото е служебно, но сега е 6/100... до 12-13..Тук има ли колеги с подобни коли
Николай
VITARA 1.6, 93 къса кабр
Коментар
-
Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнениехаресах Монтерей д. база дизел. Имам малко инфо от мобиле.. доста пътувам но предимно по асфалт.. Търся мнения.....
Коментар
-
В интерес на истината, този който гледах, беше доста спартански, дори без климаНаистина е голям, но за сам човек 90 % от времето не си струва.. сагласен съм затова... Повтарям, че идеята за джипка си е готина / още повече, че вече съм карал 2 год/, и рано или късно ще имам.... но сега ще се поогледам за кола..Благодаря за отношението, и продължавам да приемам мнения и съвети
Николай
VITARA 1.6, 93 къса кабр
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКолега,бях пуснал преди време същата тема като твоята.Бях пощурял по "Монтерей" 3.1дизел.Намери я и ще видиш доста мнения.Но все пак ще дам и моя вот...Изключително тромав и тежък джип с малко коне под капака макар и внушителните 3.1литра на мотора.Иначе има невероятен багажник и обем в купето с доста глезотии.Разхода на гориво наистина е висок тъй,че се ориентирай към други подобни......мое мнение...твое решение!Успех...и не си го взел, нали ?
Последно редактирано от fanatic; 10-09-08, 12:52.Николай
VITARA 1.6, 93 къса кабр
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар