Малко тъпо ми се вижда да спамя наколко дена за да мога след 50-то мнение да гледам!
Никой от хората, които има достъп до тази секция няма да ти откажем да ти свалим нужната информация и да ти я пратим. Само е нужно да дадеш някакви контакти и всичко е лесно решимо
Малко тъпо ми се вижда да спамя наколко дена за да мога след 50-то мнение да гледам!
Единственото което ще постигнете със "спамене" е изгонването ви от този портал... Много по-лесно е да помислите с какво бихте могли да сте полезен тук... Ще ви е достатъчно дори и едно смислено мнение... Понякога и достатъчно аргументирана молба ще свърши работа... (Забелязал сте вече предполагам)...
Не знам дали тук е местото да помоля някой да ми предостави информация за това как може да ми бъде изпратено ръководството за експлоатоция или както там се нарича на английски език, т.к. това което намерих в колата е само на немски - Frontera 2,3 TDI 1994 год.
Мейла ми е piarn@abv.bg или някой който разполага с този файл да ми прати на лс номер на тел. за да му се обадя да се разберем. Благодаря предварително!
Не знам дали тук е местото да помоля някой да ми предостави информация за това как може да ми бъде изпратено ръководството за експлоатоция или както там се нарича на английски език, т.к. това което намерих в колата е само на немски - Frontera 2,3 TDI 1994 год.
Мейла ми е piarn@abv.bg или някой който разполага с този файл да ми прати на лс номер на тел. за да му се обадя да се разберем. Благодаря предварително!
Никой не може да ти го изпрати защото е 300 мегабайта. Попиши още малко и ще можеш да си го свалиш сам.
Коментар