Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо не мога да гледам?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо не мога да гледам?

Защо не мога да гледам "OPEL-Систематизирана информация"?

До: Защо не мога да гледам?

Май информацията там е видима за утвърден участник и нагоре
    Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
      Май информацията там е видима за утвърден участник и нагоре
      Точно така:Ограничения в портала за новите потребители както и за тези които имат <50 мнения
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Малко тъпо ми се вижда да спамя наколко дена за да мога след 50-то мнение да гледам!

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
          Малко тъпо ми се вижда да спамя наколко дена за да мога след 50-то мнение да гледам!
          Никой от хората, които има достъп до тази секция няма да ти откажем да ти свалим нужната информация и да ти я пратим. Само е нужно да дадеш някакви контакти и всичко е лесно решимо
          Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
            Единственото което ще постигнете със "спамене" е изгонването ви от този портал... Много по-лесно е да помислите с какво бихте могли да сте полезен тук... Ще ви е достатъчно дори и едно смислено мнение... Понякога и достатъчно аргументирана молба ще свърши работа... (Забелязал сте вече предполагам)...
            VPetrov.photography

Коментар

Не знам дали тук е местото да помоля някой да ми предостави информация за това как може да ми бъде изпратено ръководството за експлоатоция или както там се нарича на английски език, т.к. това което намерих в колата е само на немски - Frontera 2,3 TDI 1994 год.
              Мейла ми е piarn@abv.bg или някой който разполага с този файл да ми прати на лс номер на тел. за да му се обадя да се разберем. Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от piar Преглед на мнение
                Не знам дали тук е местото да помоля някой да ми предостави информация за това как може да ми бъде изпратено ръководството за експлоатоция или както там се нарича на английски език, т.к. това което намерих в колата е само на немски - Frontera 2,3 TDI 1994 год.
                Мейла ми е piarn@abv.bg или някой който разполага с този файл да ми прати на лс номер на тел. за да му се обадя да се разберем. Благодаря предварително!
                Никой не може да ти го изпрати защото е 300 мегабайта. Попиши още малко и ще можеш да си го свалиш сам.
                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X