Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса относно джантите, седалките и степенките. ОФ-Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко въпроса относно джантите, седалките и степенките. ОФ-Б

1.Относно джантите - това са моите джанти и се чудя дали някои е виждал такива но с декоративните капаци.Интересно ми е как изглеждат и дали мога да си намеря капаци за тях в БГ, намерих официалния сайт на masitaly но там информация за такива джанти не открих.Прерових мрежата също не попаднах на снимки.Гледам има някакви улеи за закрепване явно на капачки.

2.Относно седалките – изтървах си ключовете под седалката и като се наведох да ги търся гледам отдолу влиза някакъв кабел в седалката проверих на другата и там има такъв.Хм? замислих се ...бутон за подгряване не съм видял освен тези за огледалата и задното стъкло, нещо ел регулиране – нямат ,остава да е за аербег но надписи за такъв не открих по седалката ако въобще трябва да пише нещо.Та въпроса е за какво е този кабел? Модела е 2002г.

3.А за степенките ме интересуват оригиналните ,такива могат ли да се поръчат нови или само втора употреба - за които мисля да пусна обява ,че търся.

Последно редактирано от MEGASTRAT; 20-08-08, 12:54.

До: Няколко въпроса относно джантите, седалките и степенките. ОФ-Б

Нещо съм объркал в първия пост.Ако и тук не излизат снимките ще се нуждая от малко помощ

1.Относно джантите - това са моите джанти и се чудя дали някои е виждал такива но с декоративните капаци.Интересно ми е как изглеждат и дали мога да си намеря капаци за тях в БГ, намерих официалния сайт на masitaly но там информация за такива джанти не открих.Прерових мрежата също не попаднах на снимки.Гледам има някакви улеи за закрепване явно на капачки.

2.Относно седалките – изтървах си ключовете под седалката и като се наведох да ги търся гледам отдолу влиза някакъв кабел в седалката проверих на другата и там има такъв.Хм? замислих се ...бутон за подгряване не съм видял освен тези за огледалата и задното стъкло, нещо ел регулиране – нямат ,остава да е за аербег но надписи за такъв не открих по седалката ако въобще трябва да пише нещо.Та въпроса е за какво е този кабел? Модела е 2002г.

3.А за степенките ме интересуват оригиналните ,такива могат ли да се поръчат нови или само втора употреба - за които мисля да пусна обява ,че търся.

Коментар

Здравей колега!
      1.С капачките ми се вижда сложна задача но не и невъзожна, може да провериш по моргите..
      2.Това да кабелите за датчиците за въздишните възглавници, внимавай с тях....
      3.Степенки се намират и нови, не е задължително да са точно оригиналните от Опел, мисля че в ПитСтоп Тунинг могат да ти помогнат по въпроса...
      Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Виж тук:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...540#post451540
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

stifler -благодаря за отговора а къде точно по седалките на фронтера са аербеците няма никакви означения ...

MARINHAKER -дай размери но мисля ,че няма да станат моята е дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от MEGASTRAT Преглед на мнение
            stifler -благодаря за отговора а къде точно по седалките на фронтера са аербеците няма никакви означения ...

Принципно и на мен не ми е известно Фронтерата да има възглавници във седалките, но на мойта двувратка без да искам няколко пъти вече го откачам тоя кабел и веднага светва лампата за Еърбега...
            Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от MEGASTRAT Преглед на мнение

това са за датчиците на предните аербеци, на седалките няма
              твоята освен ,че е дълга база е и Фронтера Б (не,че пак не може да се напасне нещо)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X