Здравейте, бих желал да си купя Фронтера Б - но за съжяление никъде не намирам достатъчно инфо за автомобила а пък това което чета не ми харесва(общо взето мненията не са много добри).
Ако може да ме посъветвате какво да гледам и кое е най важно. Скъпи ли са частите и специално за автоматика как седят нещата ше съм ви много благодарен
Предварително благодаря.
p.s. Предимно ще я карам в града - за това не ми трябва чак толкова високо проходим джип
Ако може да ме посъветвате какво да гледам и кое е най важно. Скъпи ли са частите и специално за автоматика как седят нещата ше съм ви много благодарен
Предварително благодаря.
p.s. Предимно ще я карам в града - за това не ми трябва чак толкова високо проходим джип
за разлика от преди година когато все още беше инцидентно да видиш такъв автомобил сега се срещат доста по-често най-вероятно заради по-достъпната цена. Най-вероятно си се насочил към диз. мотор,защото едва ли ще можеш да намериш шест цил. мотор бензин на добра цена (само на тези мотори се слагат авт. ск.к.). За проходимост, особено късата база е доста проходима, иначе едно към едно си е Исузу Родео. автоматика ако попаднеш на правилното място струва 140лв.смяната на маслото с филтъра и гарнитурите и караш поне 30000км. без да имаш грижи. (кутията я слагат на БМВ и ако се не лъжа и на Ауди). Частите са скъпи като за всеки джип, но пак е относително с подходящо търсене и малко любознателност стават чудеса- например маншон за външно каре оригинален-160лв.
, от Опел Корса Спидан-немски-12лв. става си и си караш без грижи и т.н. абе при всички положения ако за първи път ще се качваш на джип ти трябва някой с опит , особенно и относно автоматика-поне да забележи нещо фрапиращо за да не плачеш после
Коментар