Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сменяне на феродо. Къде?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сменяне на феродо. Къде?

Здр колеги...имам 2 феродови диска за Фронтерата - един със здраво феродо, но с превиртели шлици и втори с изхабено феродо, но здрави шлици и основа. Въпроса ми е къде може да ми направят от двата един здрав.

10х

До: Сменяне на феродо. Къде?

Не се занимавай с глупости! Това не е нещо, дето можеш да си го смениш когато ти е кеф за 15 минути. Вземи си нов диск.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

На времето на ладите и москвичите се ковеше феродо,но мисля че вече не е оправдано.
      В Перник (че къде другаде ) срещу завод Стомана слагат феродо на накладки.Сигурно и на феродови дискове го сменят.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Интересува ме за София. И не, че новосглобения ше го слагам, но не е зле да имам резервен. Иначе съм с нов - на 4000км е вече. Просто тия двата ми седят в гаража и не ми се ще да ги хвърлям...превъртелият е на 30000км...а един нов е 200лв.

Коментар

Първоначално публикуван от otv Преглед на мнение
          Здр колеги...имам 2 феродови диска за Фронтерата - един със здраво феродо, но с превиртели шлици и втори с изхабено феродо, но здрави шлици и основа. Въпроса ми е къде може да ми направят от двата един здрав.

10х
          здрасти ! това се прави на масата , с феродовите дискове , и медни поп нитове на менгеме или стабилна основа - ако си правил досега , ако не , в някои сервиз се приготви - цена по договаряне
          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
          Honda Shadow VLX 600 - 1999
          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
          Влади

Коментар

Ако е нитован го разнитваш и занитваш феродото за другият.Не е толкова сложно.
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Знаеш ли,къде е автоморгата на "Италианеца",по пътя за Овча купел?Ако знаеш,отсреща,зад трамвайните линий има нещо като кантон,там ковът феродо и правят маркучи за хидравлики. 0887 550 730 Юлиан,това е телефона на човека.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Италианеца го знам...незнаех, че срещу него се кове феродо...
                Ще мина да видя как стои въпроса...

Благодарско за отговорите !

Коментар

Първоначално публикуван от otv Преглед на мнение
                  Интересува ме за София. И не, че новосглобения ше го слагам, но не е зле да имам резервен. Иначе съм с нов - на 4000км е вече. Просто тия двата ми седят в гаража и не ми се ще да ги хвърлям...превъртелият е на 30000км...а един нов е 200лв.
                  Е като имаш резервен, какво...? Да не би да си го смениш на полето ако се срине?! А колко ти струва смяната и би ли рискувал като сложиш стар феродов диск, след една седмица пак да ходиш да сваляш скорости?
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Е като имаш резервен, какво...? Да не би да си го смениш на полето ако се срине?! А колко ти струва смяната и би ли рискувал като сложиш стар феродов диск, след една седмица пак да ходиш да сваляш скорости?
                    Всичко се случва....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X