Здравейте колеги! Търся инфо за предните маншони /вътрешен и външен/на Фронтера ДБЗ 2,4 i 94 г. С какви могат да се заменят? Питам за замяна защото ми предлагат оригинални за по 250 лв. Във форума има мнения по въпроса но лично на мен не ми стана ясно дали от Омегата стават.Моля помогнете.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маншони предни вътрешен и външен
Свий
X
-
До: Маншони предни вътрешен и външен
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение"Омега" или "Опел-Кампо" на 100% стават и цената на едина бройка е 11лв.Успех.Nissan Pathfinder 4.0L
Коментар
-
Първоначално публикуван от EWGENI AWRAMOW Преглед на мнениеБлагодаря. Все пак ще им взема размера за да проверя в магазина близо ли съм до истината.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
След двучасова разходка по магазините поне успях да стигна до истинските размери на маншоните, а именно:
- от страната на гумата - 26 мм. / 78 мм. с дължина 91 мм.
- от страната на двигателя - 23 мм. /77 мм. с дължина 95 мм.
Разликата е минимална и ако намеря поне единия ще си взема два, но навсякъде по магазините ми клатеха отрицателно глава. Ако някой колега знае точния магазин с такива маншони или заместители /както писа STEF BMW -Омега, Кампо, или fanatik- Гранд Чероки/ то нека даде адрес или телефон.Nissan Pathfinder 4.0L
Коментар
-
Здр Колега...
Аз съм с ОФ 2.3ДБ и си смених манхоните на полуоските. В магазина на Опел в Дружба-2 ми искаха по 230лв на парче...аз си ги купих от един магазин на бул. Козлодуй. Там човека ми каза: "Ако искаш оригинални - по 103 лв...ако искаш имам и Италиански ментета по 22 лв..." Взех си от ментетата и вече 5-те месец нямам ядове.
Магазина се намира на бул Козлодуй...като пътуваш от Лъвов мост към Централна гара свиваш в дясно и магазина е на (карам по памет) 300-400 м по-надолу от дясната страна (има табела на Опел). То е малко магазинче ама има много части за нас. Дано да си ме разбрал....
Успех...
Коментар
-
Първоначално публикуван от otv Преглед на мнениеЗдр Колега...
Аз съм с ОФ 2.3ДБ и си смених манхоните на полуоските. В магазина на Опел в Дружба-2 ми искаха по 230лв на парче...аз си ги купих от един магазин на бул. Козлодуй. Там човека ми каза: "Ако искаш оригинални - по 103 лв...ако искаш имам и Италиански ментета по 22 лв..." Взех си от ментетата и вече 5-те месец нямам ядове.
Магазина се намира на бул Козлодуй...като пътуваш от Лъвов мост към Централна гара свиваш в дясно и магазина е на (карам по памет) 300-400 м по-надолу от дясната страна (има табела на Опел). То е малко магазинче ама има много части за нас. Дано да си ме разбрал....
Успех...no signature no problems
Коментар
-
Здравейте колеги,
Благодаря на всички които ми дадоха съвети за смяната на въпросните маншони. В крайна сметка взех от силиконовите /в зелените кутии/ по 14 лв. всеки. Номера им е DBC 700 и стават и за вътрешни и външни. Колко ще изкарат е друг въпрос. За сега се надявам да няма проблеми.Nissan Pathfinder 4.0L
Коментар
-
аз сложих същия и ме издържа пет дена. и то без да го вкарвам в някакви драки или храсти. Просто се пукна много старнно. Сега ще експерементирам с друг маншон разбира се не оригинален, но подобен пак от Опел. Струва ми се по-надежден
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар