Откъде мога да си купя ръчни хъбове и каква е цената им.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове-откъде

Свий

X
- 

- 

До: Ръчни хъбове-откъде

http://www.pureisuzu.com/manual_locking_hubs2.htm излизат 400 лв,ако платиш мита,такси и всичко,ако идва човек и ти ги донесе излизат под 280 лв.само ддс и някакво измислено мито е над 80 лв.

Поздрави
 Коментар
- 

Калмини не правят хъбове, тези които те продават са Superwinch а те пък се произвеждат на едно място с AVN.Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеДоколкото знам calmini има и в Гърция, а тук май и колегата Isuzo(Лозан) продава. no signature no problems no signature no problems
 Коментар
- 

За 2.Първоначално публикуван от ivvvelin Преглед на мнениеОт всичко казано до тук не разбрах цената за 1 брой ли се отнася или за 2. Благодаря.no signature no problems
 Коментар
- 

Предната дясна главина започна да пращи силно.Спрях свалих десния хъб и сега карам без да вкючвам 4x4 и бавните. Смятам че са иглените лагери защото полуоската има луфт около 2-3 мм. и прави ход навътре около 3-4 сантиметра. Докато намеря майстор да я види карам без хъб и мисля че не е опасно или можеби греша.От Варна съм ако знаете за някой майстор помогнете ми.
 Коментар
- 

100% е това, при наличието на такъв ход на полуоската.Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеНе са лагери, ами ти е паднала зегерката, която държи карето и хъба заедно - Ф 20 мм е. no signature no problems no signature no problems
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар