Здравейте колеги!Може ли някой да ми каже от къде мога да си закупя гумички за спирачните апарати отзад?Задните спирачки са дискови а Фронтерата е 2.8 дизел Исузо мотор 1996г.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде мога да си купя гумички за Фронтера заден дисков спирачен апарат
Свий
X
-
До: От къде мога да си купя гумички за Фронтера заден дисков спирачен апарат
Еееее пак е нещо,защото не очаквах абсолютно никакъв отговор на въпроса..Колега темата е важна и ако имаш възможност провери имат ли в това магазинче такива изделия защото аз днес питах тук - там и Магазинер-демонстраторите ме помислиха за луд...Няма никъде такова нещо - баси и секретните автомобили имаме..????А най странното е,че досега нямам спомен тук някой да е сменял такива гумички!....Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеВ София знам едно магазинче на Симеон ама в Асеновград
Коментар
-
0887220220 Автоморга в стара загора имат доста части за всякакви коли взимал съм 2 спирачни апарата за голф и нямаше проблемиПървоначално публикуван от joro-g Преглед на мнениеЗдравейте колеги!Може ли някой да ми каже от къде мога да си закупя гумички за спирачните апарати отзад?Задните спирачки са дискови а Фронтерата е 2.8 дизел Исузо мотор 1996г.Благодаря предварително
дано съм бил полезен
„глупава глава на краката почивка не дава”
Коментар
-
Колега не знам от къде си но в гр.Стара Загора няма собственик на автоморга който да не познавам и ако се наложи да търсиш нещо за "Фронтера" втора употреба в града - просто се откажи...Въпреки това ти благодаря най искренно за това,че се включи в темата....Чувал съм,че в гр.Хасково имало части втора употреба за "Фронтерка" но нямам идея в коя автоморга могат да бъдат открити?...Първоначално публикуван от balta Преглед на мнение0887220220 Автоморга в стара загора имат доста части за всякакви коли взимал съм 2 спирачни апарата за голф и нямаше проблеми
дано съм бил полезен
Коментар
-
Каде е тая кола бре? Че да си понапазаря това онова!!!Първоначално публикуван от kiki45 Преглед на мнениеВъв Варна има разглобена Фронтера 2.8 дълга база.Мога да проверя за цяло апаратче.Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
В Пловдив - уличките около Новотел-а - имаше един занаятчия "Шкодрата". Съжалявам за неточното описание, но съм ходил преди доста време - в квартала сигурно всички го знаят, че е от както се помня там. Прави уплътнения и гумички за каквото се сетиш. Пробвай там, ако имаш път. Успех и пиши за резултата!
Коментар
-
Разрових се в интернет производители на ремонтни комплекти са www.frenkit.es и www.seinsa.es В София могат да се купят примерно от ж.к. Люлин, силвърцентър, офис 21. Проверих по телефона за комплект за спирачния апарат казаха ми кат. ном. 260015 frenkit и 4267 seinsa, цена 10,64лв без ДДС.
Колега joro-g ако не си си решил проблема още на 12 или 13 юли ще идвам в Асеновград и мога да ти купя гумички.
Коментар
-
Браво Койчев. Много ценно.Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеРазрових се в интернет производители на ремонтни комплекти са www.frenkit.es и www.seinsa.es В София могат да се купят примерно от ж.к. Люлин, силвърцентър, офис 21. Проверих по телефона за комплект за спирачния апарат казаха ми кат. ном. 260015 frenkit и 4267 seinsa, цена 10,64лв без ДДС.
Колега joro-g ако не си си решил проблема още на 12 или 13 юли ще идвам в Асеновград и мога да ти купя гумички.
no signature no problems
Коментар
-
ходих при него !!!!!!Не правиПървоначално публикуван от s_k_f Преглед на мнениеВ Пловдив - уличките около Новотел-а - имаше един занаятчия "Шкодрата". Съжалявам за неточното описание, но съм ходил преди доста време - в квартала сигурно всички го знаят, че е от както се помня там. Прави уплътнения и гумички за каквото се сетиш. Пробвай там, ако имаш път. Успех и пиши за резултата!
Коментар
-
благодаря за информацията и съдействието!Ако може да ми дадеш телефон за връзка със фирмата да ми ги пратят по куриерска фирма !Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнениеРазрових се в интернет производители на ремонтни комплекти са www.frenkit.es и www.seinsa.es В София могат да се купят примерно от ж.к. Люлин, силвърцентър, офис 21. Проверих по телефона за комплект за спирачния апарат казаха ми кат. ном. 260015 frenkit и 4267 seinsa, цена 10,64лв без ДДС.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар