Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Булбар за Фронтера откаде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Булбар за Фронтера откаде?

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Да не пускам нова тема за нищо, във връзка с новия ми булбар имам въпрос.от двете страни на радиатора висят два свободни куплунга.Дали са за допълнителните фарове?Къде са местата на релето и ключа и дали за ключа има направо куплунг в таблото?Не ми е проблем да си опъна кабели,релета и т.н.,но ще е по-спретнато ако ползвам оригиналната инсталация.Благодаря предварително.
    maxxx, не съм преглеждал напоследък постовете подробно, и навярно може и да си писал някъде за това каква ти е фронтерата, но така или иначе ако е А, има инфо постнато от Фанатик, аз съм си го разпечатал на албум, но може там да отвориш има ги и двете табла на фронтера А, там ще видиш къде трябва да са ти куплунгите и ключетата на таблото, моята също има някакви под радиатора но първо трябва да си намеря булбар и тогава ще ги проследявам къде отиват и мога ли да ги използвам, иначе аз като си махнах капачето което е на мястото на ключа за фаровете за мъгла на моята /КБ 2.0 - 98г./, се оказа че под него си има някъв куплунг но не съм се задълбочавал с кабелите.

Коментар

RASHANA,братле,моята е А-94г.,но никога е нямала булбар.Затова питам за заводските местоположения.Може и да съм кух,но не можах да се ориентирам във файловете на ФАНАТИК къде точно да ровя.Крайният вариант е ясен-кабели,ключ,реле,бушон на силовата верига и ОК.Поздрави!

Коментар

RASHANA,братле,моята е А-94г.,но никога е нямала булбар.Затова питам за заводските местоположения.Може и да съм кух,но не можах да се ориентирам във файловете на ФАНАТИК къде точно да ровя.Крайният вариант е ясен-кабели,ключ,реле,бушон на силовата верига и ОК.Поздрави!
        прегледай го това цялото
        https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...ofa_manual.pdf

http://foto.afn.kz/x/Opel/Frontera/Manual/Tehno-BOOK/ - тук отваряй първите страници от р-1 до към р-13

Коментар

Първоначално публикуван от rashana Преглед на мнение
          http://foto.afn.kz/x/Opel/Frontera/Manual/Tehno-BOOK/ - тук отваряй първите страници от р-1 до към р-13
          ето го това същото тук:
          https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...ontera/Manual/
          no signature no problems

Коментар

FANATIC,RASHANA,много ви благодаря,пичове!Всичко си излезе на лице .Куплунг вътре и онези пред радиатора са точно за доп. фарове.Прехвърлих едно реле в бушонния блок,който е в машинното (имаше празно легло),прехвърлих и ключа на задните фарове за мъгла на новооткрития куплунг и на куплунзите пред радиатора уреда показа 12волта .Само да ви мерна в Русе,ще ви удавя с водки и бири !!!БЛАГОДАРЯ МОМчЕТА!

Коментар

Да не пускам нова тема за нищо, във връзка с новия ми булбар имам въпрос.от двете страни на радиатора висят два свободни куплунга.Дали са за допълнителните фарове?Къде са местата на релето и ключа и дали за ключа има направо куплунг в таблото?Не ми е проблем да си опъна кабели,релета и т.н.,но ще е по-спретнато ако ползвам оригиналната инсталация.Благодаря предварително.
              На Фронтера 2,2 екотек 96' /старозагорската в мобилето/ на двата куплунга до радиатора са вързани кръглите халогени, които светят с дългите светлини-фабрично имат място за реле в блока с предпазители в двиг. отсек.Халогените за мъгла също имаха пуснати кабели с букси /различни от горните/ под престилката до роговете, но са къси, в купето от дясно на копчето за чистачката на задното стъкло /от ляво на волана/ има празно място -там излизат кабелите със стандартна букса.Когато в AUTO+ ми казаха цена 137лв/да вярно е/ за 1/едно/ копче, просто взех това от усилителите за мъгла и го преместих-веднага ми излезе захранване. В блока релетата са по-особени и не се намират, така че използвах руско, но с мостче на захранването.

Коментар

До: Спирачна помпа на фронтера.

Първоначално публикуван от murdjo Преглед на мнение
                Fanatic - някъде във форума, четох че сам си си правил тръбите там пред фаровете (ролбарите), но ако онази фронтера с кануто на покрива е твоята, ми се сториха прекалено истински... някакви чертежи? благодаря предварително.
                Не си допрочел.... тези от въпросната снимка са си съвсем истински, имах идея да си правя но ми изпадна въпросния булбар, който яко взе да гние и вече е с друг фасон.

П.С. Лодката е каяк.
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  Не си допрочел.... тези от въпросната снимка са си съвсем истински, имах идея да си правя но ми изпадна въпросния булбар, който яко взе да гние и вече е с друг фасон.

П.С. Лодката е каяк.
                  За каяка грешката е моя не ги разбирам много... а за булбара.. направо си ми приличаше на истински и за това реших и да питам .... аз наскоро видях така набързо един джип не помня модел и марка, но от булбара минаваше тръба по калника и стигаше до степенките, хареса ми, а даже май беше и оригинална така.. някой да има снимков материал?

Edit: Ще гледам да издиря рязаният корпус от динамото за да го снимам

Коментар

П.С. Лодката е каяк.
                    А защо не виждам снимки с новия "Фасон"?....Айде бре пусни нещо ново да видим,че туку виж пак съм свалил моя и грабвам флекса.....

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                      А защо не виждам снимки с новия "Фасон"?....Айде бре пусни нещо ново да видим,че туку виж пак съм свалил моя и грабвам флекса.....
                      Мене напоследък не ми остава време за да правя нещо и само развалям с флекса. Изрязах страничните тръби, след 2 седмици изрязах и предните сега е само средната част. Мисля да го правя като твоя стария ама кога ще стане незнам.... докато намеря време почупих и задната броня и калника и едната врата и мигача. окачването е на салата ще сменям всички втулки отпред и отзад. И я чака боядисване.
                      no signature no problems

Коментар

Мале , ти да не си ходил със нея в Бейрут???
                        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                          Мале , ти да не си ходил със нея в Бейрут???
                          Не просто ежедневно каране из София.
                          no signature no problems

Коментар

Мене напоследък не ми остава време за да правя нещо и само развалям с флекса. Изрязах страничните тръби, след 2 седмици изрязах и предните сега е само средната част. Мисля да го правя като твоя стария ама кога ще стане незнам.... докато намеря време почупих и задната броня и калника и едната врата и мигача. окачването е на салата ще сменям всички втулки отпред и отзад. И я чака боядисване.
                            Малииии,направо не ти завиждам!И като започнеш да сменяш туй онуй - пиши за цени и откъде купуваш чаркалъците...Успех и здраве.....

Коментар

За сменените чаркалъци всяка информация ще е от полза ( каталожни номера, размери цени)

Коментар

Ще го отделим в отделна тема, само да се понатрупат.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X