Здравейте, мисля да си правя булбар, и се чудя каде могат евтино да ми сгънат тръби 60мм на тръбогиб или направо да ми произведат преден булбар? някакви телефони идей цени??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Булбар за Фронтера откаде?
Свий
X
-
Re: Булбар за Фронтера откаде?
Първоначално публикуван от fanaticЗдравейте, мисля да си правя булбар, и се чудя каде могат евтино да ми сгънат тръби 60мм на тръбогиб или направо да ми произведат преден булбар? някакви телефони идей цени??
Сервиза на EM33 в Дружба!
Коментар
-
Първо здравей,значи мога да ти помогна но зависи точно какво си намислил да слагаш отпред на "Фронтерата".Правил съм на "Нива"във стария форум съм описал точно как.Днес приключих с префасонирането на моя,вече е боядисан и според мен е доста уникален /просто имам опит в направата на подобни/и според мен стана добре.Тръби 55мм.с дебелина 2мм.А на тръбоогъвка не слагай по-малка стена на тръбата от 3мм.защото иначе ще се разочароваш,като видиш как тръбата става на макарон/нагърчена/Надявам се,че за сега съм бил полезен с нещо?
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеПърво здравей,значи мога да ти помогна но зависи точно какво си намислил да слагаш отпред на "Фронтерата".Правил съм на "Нива"във стария форум съм описал точно как.Днес приключих с префасонирането на моя,вече е боядисан и според мен е доста уникален /просто имам опит в направата на подобни/и според мен стана добре.Тръби 55мм.с дебелина 2мм.А на тръбоогъвка не слагай по-малка стена на тръбата от 3мм.защото иначе ще се разочароваш,като видиш как тръбата става на макарон/нагърчена/Надявам се,че за сега съм бил полезен с нещо?
Колко би струвал?Последно редактирано от pastora; 24-03-07, 22:21.NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15
Коментар
-
Да бе,въобще не обърнах внимание.Иначе харесва ли ти обновения ми булбар.Аз му се кефя поради две причини:Първо,че съм го пооправил сам и по моя идея и второ,че е уникален и се различава от стандартните.А за колегата "pastora",на драго сърце бих ти го направил,но съм доста ангажиран със работата ми.Ако проявяваш интерес бих могъл да ти помогна със съвети,а тази "Витара",която виждаш карах преди "Фронтерата" и всички тръби които виждаш по нея са правени лично от мен.А "Нивата"карах преди"Витарата" и това отпред на нея и на праговете, също е мое твораниеПоследно редактирано от STEF BMW; 25-03-07, 18:39.
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеотпред на нея и на праговете, също е мое творание
Коментар
-
До: Булбар за Фронтера откаде?
Да не пускам нова тема за нищо, във връзка с новия ми булбар имам въпрос.от двете страни на радиатора висят два свободни куплунга.Дали са за допълнителните фарове?Къде са местата на релето и ключа и дали за ключа има направо куплунг в таблото?Не ми е проблем да си опъна кабели,релета и т.н.,но ще е по-спретнато ако ползвам оригиналната инсталация.Благодаря предварително.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар