Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вашето мнение? тромба от камион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вашето мнение? тромба от камион

Без да ми се сърди Фанатичето,искам да пусна една тема за вашето мнение,мисля да сложа на джипката тромба от камион,или както му викат,че тази неговата ме дразни
    Какво бихте препоръчали и споделили приятели?

Поздрави

До: Вашето мнение?

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
    Без да ми се сърди Фанатичето,искам да пусна една тема за вашето мнение,мисля да сложа на джипката тромба от камион,или както му викат,че тази неговата ме дразни
    Какво бихте препоръчали и споделили приятели?

Поздрави
    Що да ти се сърдя? джипката си е твоя ако искаш и корабна сирена си сложи.
    no signature no problems

Коментар

До: Вашето мнение? тромба от камион

Според мен ще постигнеш обратен ефект...Аз като чуя такава тромба се вцепенявам.Но не знам каква ви е закачката с Фанатика...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Сега е момента да я сложиш. Като "тромбнеш" в някой по-оживен квартал, в по-късните часове, бая великденски яйца ще събереш.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Според мен ще постигнеш обратен ефект...Аз като чуя такава тромба се вцепенявам.Но не знам каква ви е закачката с Фанатика...
          И аз не знам.
          no signature no problems

Коментар

Нормалните правилни клаксони са от Волга.
            Вцепеняват, разчистват кръстовища, обръщат огледала и местят трамваи пневматичните ревуни. Те и магистрален сигнал. Такъв имам, обаче това струва 200 кила компресор и ресивер. Без тях е смешно. Електрическите са мижави пискуни.

Коментар

Абе аз имам една трифазна тромба за авариен сигнал на помпена станция тежи над 30 кила. Бях замислил да я вържа вместо звънец, ама нямам трифазен ток в блока. Ако се преправи нещо с някой инвертор може фронтерата само и на нея да се движи ако е насочена назад.
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Вцепеняват, разчистват кръстовища, обръщат огледала и местят трамваи пневматичните ревуни. Те и магистрален сигнал. Такъв имам, обаче това струва 200 кила компресор и ресивер. Без тях е смешно. Електрическите са мижави пискуни.
                Навремето имаше един ентосиаст,който си бише монтирал звънец от трамвай на жигулито.Ефекта бе поразителен!
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Нема да чета повече у тая тема! Вие ме разбихте и ме отказАхте от сичко бе! Аз не мога една сирена от старите линейки да намера, вие вече и трамвайното дрънкало сте турили((( Ше идем да се утепем с глава у стената!
                  Малииий!

Коментар

Крайно време е.....

Коментар

Темата май ще отиде на познатото място. Ама айде утре току виж някой написал нещо смислено.
                      no signature no problems

Коментар

Да има няколко идиота с такива "свирки".Последния път на един му се размина не на косъм,а на магия некаква...
                        Това са пневматични тромби с няколкостотин децибела сила на ниски и високи едновременно...
                        На една Самара са сложили и се хранят от нагнетен в газова бутилка(50-тина литра) въздух.От време на време ходят до някой гумаджия да ползват компресора.Всъщност,дали са още живи...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Колко атмосфери иска и какъв дебит? Щото аз така и така мъкна бутилки с метан, ще прежаля малко от него

Коментар

Камионските искат голямо налягане.
                            Става с два компресора, но трябва да се направи добре ел инсталацията защото пият много ток.

Коментар

хахаха това с метана е яко.....и едно запалване ако му сложиш.то си е цел реактивен двигател
                              Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X